You are currently browsing in private mode. To use westernunion.com, please open and continue in a normal browsing window.
  • Receiver
  • Payment
  • Review
  • Receipt

Tietosuojalausunto

Päivitetty 11. maaliskuuta 2019


Western Union sekä sen tytäryhtiöt ja sidosyritykset (”Western Union” tai ”me”) välittävät tietosuojastasi ja ovat sitoutuneet käsittelemään henkilötietojasi reilujen tietokäytäntöjen ja sovellettavien tietosuojalakien edellyttämällä tavalla palvellakseen sinua mahdollisimman hyvin. Luettelo Western Unionin paikallisista yksiköistä löytyy osiosta ”WESTERN UNIONIN LAILLISET YKSIKÖT.”

TÄMÄN TIETOSUOJALAUSUNNON SOVELTAMISALA

Tässä tietosuojalausunnossa kerrotaan, miten Western Union kerää, käyttää, suojaa ja jakaa henkilötietojasi, kun käytät palvelujamme verkossa verkkosivujemme, myyntimme ja mobiilisovelluksemme kautta, sekä valinnoista, joita voit tehdä tietojesi keräämisen ja käytön suhteen. Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.

WESTERN UNIONIN KERÄÄMÄT HENKILÖTIEDOT

Kun käytät palvelujamme, otat meihin yhteyttä, käyt verkkosivustollamme, käytät sovelluksiamme tai liityt kanta-asiakasohjelmiimme (yhdessä ”palvelut”), keräämme henkilötietojasi ja voimme käyttää niitä yhdessä muiden kerättyjen tai muodostettujen tietojen kanssa asiakkuussuhteesi aikana. Keräämme erityyppisiä sinuun liittyviä henkilökohtaisia tietoja, joita voivat olla:

  • yhteystiedot, kuten nimesi, osoitteesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, syntymäaikasi, sukupuolesi, kansalaisuutesi, ammattisi, siviilisäätysi ja kansallinen henkilötunnuksesi;
  • tapahtumatiedot, mukaan lukien rahansiirtosi ja laskunmaksusi;
  • liiketoimintaan liittyvät tiedot, jotka auttavat meitä tarjoamaan sinulle palvelujamme, esimerkiksi liittymisesi kanta-asiakasohjelmiimme, palvelujemme käyttötiedot, pankki- ja luottotietosi, sekä yhteydenottoluvat ja markkinointivalinnat;
  • tekniset tiedot, kuten Internet-isäntäpalvelusi, IP-osoitteesi tai laitteesi mainostunnus, sijaintitietosi (mikäli sallittu), laitteesi tiedot (kuten laitteen ominaisuudet, asetukset, sovellukset, tallennus- ja käyttötiedot), mobiilisovelluksesi, selaimesi ja käyttöjärjestelmäsi ohjelmisto, sosiaalisen median profiilin ja verkostojen tiedot, sivustollamme käymisen ajankohdat ja niiden sivustojen osoitteet, joiden kautta tulet sivustollemme. Keräämme henkilötietoja verkkokäyttäytymisestäsi, kuten on kuvattu osiossa ”INTERNET-TEKNIIKKA.”
  • Tiedot vaatimustenmukaisuudesta, mukaan lukien petosten ehkäisy, henkilöllisyyden varmistaminen ja seuraamustarkastukset.

Voidaksesi tehdä rahansiirron tai käyttää muita maksupalveluja sinun täytyy antaa tiettyjä tietoja, joita Western Unionin edellyttää voidakseen suorittaa siirron ja jotta voisimme täyttää rahansiirtoihin liittyvät lakisääteiset velvoitteemme. Mikäli et toimita meille kaikkia henkilötietojasi, emme mahdollisesti pysty tarjoamaan sinulle palvelujamme. Näihin voivat sisältyä tiedot tunnistusmuodosta, jota käytetään rahansiirron lähettämiseen tai vastaanottamiseen (lain edellyttämällä tavalla), mukaan lukien tunnistus, henkilöllisyystodistuksen kopio, sekä siirtotoiminnon, pankkitilin ja maksun tiedot.

MITEN WESTERN UNION KERÄÄ HENKILÖTIETOJA

Western Union kerää henkilötietojasi useilla tavoilla:

  • maksutapahtumalomakkeiden ja Western Unionin edustajien ja kumppaneiden kanssa käymäsi vuorovaikutuksen kautta;
  • verkkolomakkeiden, kanta-asiakas- ja palkinto-ohjelmiin tai kilpailuihin rekisteröitymisten ja muiden verkossa tarjoamiemme palvelujen kautta (joista joitakin voivat hoitaa kolmannet osapuolet Western Unionin puolesta);
  • tarjotessamme asiakastukea tai neuvontaa, mukaan lukien sähköpostitse, postitse, puhelinkeskusten tai live chat -palvelujen kautta;
  • palvelujemme ylläpidon ja päivityksen yhteydessä;
  • Automaattisilla keinoilla, joita ovat esimerkiksi viestintäprotokollat, sähköpostiviestintä ja evästeet tai muut vastaavat INTERNET-TEKNIIKAT;
  • mobiilisovellustemme kautta (joista joitakin voivat hoitaa kolmannet osapuolet Western Unionin puolesta);
  • sosiaalisen median tai muiden julkisten tietolähteiden käyttösi kautta; ja
  • kolmansien osapuolten sivustoilla olevia Western Unionin mainoksia kohtaan osoittamasi kiinnostuksen kautta.

Sinulta keräämiemme henkilötietojen lisäksi voimme kerätä henkilötietojasi henkilöltä, jolle lähetät ja/tai jolta vastaanotat rahaa, edustajiltamme, palveluntarjoajiltamme, liikekumppaneiltamme, tunnistusyrityksiltä, maksujen ja petosriskien hallinnointiyrityksiltä, lainvalvontaviranomaisilta, sekä kaupallisilta ja julkisilta tietolähteiltä.

MITEN WESTERN UNION PITÄÄ HENKILÖTIETOSI TURVASSA

Pyrimme varmistamaan sovellettavien lakien ja asetusten mukaisilla kohtuullisilla organisatorisilla, teknisillä ja hallinnollisilla suojakeinoilla, että henkilötietosi ovat turvassa. Tietojen käyttöoikeus pyritään myös rajaamaan niille yhtiön työntekijöille, edustajille ja alihankkijoille, jotka tarvitsevat niitä tehtävissään. Näistä toimista huolimatta on mahdollista, että kolmannet osapuolet voivat siepata tai tarkastella yhtiölle lähetettyjä siirtoja laittomasti tai huijata asiakkaita luovuttamaan henkilötietoja esiintymällä Western Unionina.

Ota meihin välittömästi yhteys osiossa ”OTA YHTEYTTÄ” annetuilla yhteystiedoilla, mikäli epäilet, että henkilötietosi Western Unionilla saattavat olla vaarantuneet.

INTERNET-TEKNIIKAT

Käytämme Internet-tekniikoita, kuten evästeitä, tunnisteita ja verkkojäljitteitä verkkosivustoillamme, mobiilisovelluksissamme ja käydessäsi sellaisten kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, joille Western Union toimittaa verkkopalveluja erilaisiin tarkoituksiin, kuten niihin, jotka on mainittu osiossa ”MITEN WESTERN UNION KÄYTTÄÄ KERÄÄMIÄÄN HENKILÖTIETOJA”.

Western Union on antanut käyttäjälle mahdollisuuden hallita verkkosivustossa käytettäviä evästeitä. Verkkosivuston evästeitä voidaan tallentaa ja lisätä asiakkaan haluaman asetustason mukaisesti. (Huomautus: ennen asetustason muuttamista lisätyt evästeet säilyvät tietokoneessa. Tiedot niiden poistamiseen löytyvät selainasetuksista, sekä käyttämällä tarvittaessa selaimen ”Ohje”-toimintoa.) Jos selain ei tue JavaScriptiä, saat tietoja yhtiön sivustoissa käytetyistä evästeistä ja voit hallita evästeiden käyttöä ainoastaan selainasetuksista. Huomioithan, että jos kaikkien evästeiden käyttö selaimessa estetään, sivuston ominaisuuksien käyttö on rajattua ja tapahtumaa ei ehkä voi suorittaa loppuun asti.

Lisätietoja Western Unionin evästekäytännöstä saat linkistä: https://www.westernunion.com/dk/en/cookie-information.html

MITEN WESTERN UNION KÄYTTÄÄ KERÄÄMIÄÄN HENKILÖTIETOJA

Western Union käyttää keräämiään henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • voidaksemme tarjota sinulle palveluja ja auttaa räätälöidyn käyttökokemuksen saamisessa, sekä avustaaksemme sinua tapahtumien suorittamisessa ja tilitietojen saamisessa;;
  • tunnistaaksemme sinut ja salliaksemme sinun pysyä kirjautuneena istuntosi ajan ilman, että sinun tarvitsee antaa salasanasi uudelleen;
  • analyysien suorittamiseen, jotta voimme ymmärtää asiakkaitamme paremmin ja parantaa heidän käyttökokemuksiaan;
  • määrittääksemme, saavuitko Western Unionin verkkosivustolle mainospalkin tai sidosyhtiön verkkosivuston kautta;
  • tarjotaksemme sinua kiinnostavia tietoja muista kuin Western Unionin verkkosivuista ja sovelluksista;
  • ymmärtääksemme paremmin mainoskampanjoidemme tehokkuutta ja sitä, reagoitko markkinointiviesteihimme;
  • edistääksemme turvallisuutta, vähentääksemme taloudellisia riskejä ja torjuaksemme petoksia kaikissa palveluissamme.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄYTÖN OIKEUSPERUSTEET

Western Union voi käyttää henkilötietojasi tässä lausunnossa kuvatuilla tavoilla seuraavin oikeusperustein:

  • Käytämme henkilötietojasi palvelujemme tarjoamiseen sinulle: tämä sisältää rahansiirtojen suorittamiseen, maksupalveluihin, prepaid-kortteihin ja kanta-asiakkuusohjelmiin tarvittavat henkilötiedot. Voimme käyttää näitä tietoja kanssasi solmitun sopimuksen toteuttamiseen tai solmiaksemme kanssasi sopimuksen yllämainittuja tarkoituksia varten tai mitä tahansa muuta Western Unionin tuotetta tai palvelua varten.
  • Käytämme henkilötietojasi laillisiin liiketoimintatarkoituksiin: tähän sisältyy henkilötietojen käyttö tuotteidemme, toimipisteidemme, palvelujemme, toimintojemme, tämän sivuston toiminnan ja asiakaskokemuksesi analysointiin ja kehittämiseen sekä markkinointisijoitusten tuoton ja tuotemerkkityytyväisyyden mittaamiseen. Tähän voi sisältyä henkilötietojesi käyttö markkinatutkimusten toteuttamiseen. Voimme käyttää henkilötietojasi myös asiakaspalvelujen tarjoamiseen ja tekniikkamme, järjestelmiemme ja palvelujemme turvallisuuden ja yhtenäisyyden suojaamiseen.
  • Käytämme henkilötietojasi lakisääteisiin ja vaatimustenmukaisuuteen liittyviin tarkoituksiin: tähän sisältyy henkilötietojen käyttö lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ehkäisyssä; petosten ja varkauksien tunnistamisessa ja ehkäisyssä sekä niihin liittyvissä syytteissä, sekä palvelujemme laittoman tai kielletyn käytön tai muun laittoman tai väärän toiminnan estämisessä. Tähän voi sisältyä myös Western Unionin ja muiden tahojen laillisten oikeuksien ja vaatimusten ilmaiseminen, toteuttaminen tai puolustaminen, sekä vaatimustenmukaisuuteen liittyvien ongelmien valvonta ja ilmoittaminen. Tähän voi myös sisältyä henkilötietojesi käyttö henkilöllisyytesi vahvistamisessa ja todentamisessa, sekä kolmansien osapuolten käyttö näissä tehtävissä.
  • Voimme käsitellä henkilötietojasi suostumuksesi perusteella tämän lausunnon mukaisesti: tähän sisältyy suostumus markkinointiviestinnän vastaanottamiseen tai muihin tarkoituksiin sovellettavan lain edellyttämällä tavalla. Jos pyydämme suostumustasi, kerromme aiotuista tarkoituksista, joissa tietojasi käsitellään.
  • Ilmoitamme sinulle, kun tietojasi tarvitaan haluamasi palvelujen tarjoamiseen tai kun ne tarvitaan lain nojalla. Tietyissä tapauksissa, kuten rahansiirtopalvelujen käytössä, emme mahdollisesti voi tarjota palveluja sinulle, ellet anna meille tiettyjä henkilötietoja.

 

MITEN WESTERN UNION MARKKINOI ASIAKKAILLEEN

Western Union ilmoittaa sinulle suostumuksesi perusteella myös tuotteitamme ja palvelujamme koskevista tarjouksista, mainoskampanjoista ja päivityksistä. Näihin ilmoituksiin voi sisältyä sähköpostitse, puhelimitse, postitse, tekstiviestillä, sosiaalisessa mediassa ja muun viestinnän tai digitaalisten kanavien kautta tehtäviä tarjouksia.

Voit koska tahansa ilmoittaa, ettet halua enää markkinointiviestintää. Ellet halua enää säännöllisesti vastaanottaa markkinointiviestintäämme, voit lopettaa sen kyseisen sähköisen viestinnän ohjeiden mukaan tai ottamalla meihin yhteyttä osion ”OTA YHTEYTTÄ” mukaisesti.

Huomaa, että vaikka lopettaisit markkinointiviestinnän vastaanottamisen, voimme silti lähettää sinulle tärkeitä palveluihin, hallintoon tai maksutapahtumiin liittyviä viestejä.

LAPSILTA KERÄTYT TIEDOT

Western Union ei kohdista palveluja tai tuotteita alle 13-vuotiaille lapsille. Western Union ei tietoisesti kerää tai säilytä myynti-, verkkosivusto- tai mobiilisovelluksista saatuja tietoja alle 13-vuotiaista henkilöistä.

ULKOPUOLISET VERKKOSIVUSTOT

Western Unionin verkkosivustosta voi olla linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin, ja kolmannen osapuolen verkkosivustoista voi olla vastaavasti linkkejä Western Unionin verkkosivustoon. Western Union ei ole tarkistanut eikä hallinnoi sisältöjä tai tietosuojakäytäntöjä, joita käytetään verkkosivustomme linkittämissä tai verkkosivustoomme linkittävissä verkkosivustoissa, eikä ole vastuussa niistä. Western Union ei vastaa tällaisista sivustoista, niiden sisällöstä tai niiden tietosuojakäytännöistä. Western Union ei tue kolmansien osapuolten verkkosivustoja eikä anna mitään takuita tiedoista, ohjelmistoista tai muista tuotteista tai materiaaleista, joita ne sisältävät, tai mistään seurauksista, jotka johtuvat edellä mainittujen resurssien käytöstä.

KENEN KANSSA WESTERN UNION JAKAA TIETOSI

Tässä lausunnossa lueteltuja tarkoituksia varten Western Union voi luovuttaa soveltuvin osin henkilötietojasi, kuten nimesi, yhteystietosi, kansallisen henkilötunnuksesi, asiakasnumerosi, osoitteesi, tapahtumiesi tyypit ja pankkitilisi tiedot seuraavan tyyppisille organisaatioille tai tahoille:

  • Western Union -ryhmän yhtiöt ja sidosyhtiöt, mukaan lukien yhtiöt, jotka on lueteltu osiossa ”WESTERN UNIONIN LAILLISET YKSIKÖT”;
  • vaadittavat paikalliset rahalähetyksiä lisensoivat yksiköt, joita tarvitaan tapahtumien suorittamiseen, mukaan lukien yksiköt, jotka on lueteltu kohdassa: ”MUUT KUIN SIDOSRYHMIIN KUULUVAT PAIKALLISET LISENSOINTIYKSIKÖT”;
  • edustajamme tai liikekumppanimme, joita tarvitaan rahansiirron tai muun pyytämäsi palvelun suorittamiseen;
  • palveluntarjoajat, maksujen käsittelijät, pankkitoimintakumppanit ja tietojen käsittelijät, jotka tarjoavat sopimusperusteisesti liiketoiminta- ja asiakaspalveluja;
  • asiakaspalvelut suostumuksesi mukaisesti (mikäli sovellettavissa), mukaan lukien markkinointi, mainonta ja puolestamme suoritettavat asiakastyytyväisyys- ja markkinatutkimukset;
  • palveluntarjoajat ja tietojen käsittelijät, jotka sopimusperusteisesti auttavat meitä antamiesi tietojen oikeellisuuden varmentamisessa ja henkilöllisyytesi todentamisessa, sekä turvallisuuteen, petoksiin ja henkilöllisyyteen liittyvien riskien hallinnassa;
  • kolmannet osapuolet, jotka olet valtuuttanut käyttämään tiliäsi ja/tai tilitietojasi, jotta ne voivat suorittaa sinulle palveluja, kuten tilitietopalvelun tarjoajat ja maksutoimeksiantopalvelujen tarjoajat.

Voimme siirtää hallussamme olevia tietojasi liiketoimintamme täyden tai osittaisen myynnin tai siirron yhteydessä. Voimme myös maailmanlaajuisesti luovuttaa henkilötietojasi sovellettavien lakien ja asetusten edellyttämällä tai sallimalla tavalla sääntely- tai rahoitusviranomaisille, lainvalvontaviranomaisille, oikeusistuimille, hallituksille tai hallitusten virastoille täyttääksemme vaatimustenmukaisuuteen liittyvät tai lakisääteiset velvoitteemme tai vaatiaksemme tai puolustaaksemme Western Unionin tai muun tahon oikeuksia ja intressejä.

KANSAINVÄLISET TIEDONSIIRROT

Siirrämme tietojasi niiden keräämismaan ulkopuolella oleville osapuolille, mukaan lukien Yhdysvaltoihin, sovellettavan lainsäädännön, säätelyviranomaisten, lainvalvontaviranomaisten ja valtiollisten virastojen sallimalla tai edellyttämällä tavalla. Lisäksi meillä on velvollisuus lain edellyttämällä tai sallimalla tavalla jakaa joitakin henkilötietojasi niiden maiden kanssa, joihin lähetät tai joista vastaanotat rahaa. Siirrämme joitakin henkilötietojasi datakeskuksiimme Yhdysvaltoihin tai alueen sisällä paikallisen lain edellyttämällä tavalla ja käsittelemme niitä siten, että täytämme palveluihimme sovellettavat lailliset ja vaatimustenmukaisuuteen liittyvät velvoitteet. Säilytämme myös tiettyjä markkinointivalintojesi perusteella keräämiämme henkilötietoja Yhdysvaltain datakeskuksissamme. Käyttämällä Western Unionin palveluja osoitat hyväksyväsi, että tällaiset tietojen siirrot oman asuinmaasi ulkopuolelle ovat mahdollisia.

ETA-ALUEELTA TEHDYT SIIRROT

Kun henkilötietoja siirretään Euroopan talousalueen ulkopuolelle sellaisiin maihin, jotka Euroopan komission arvion mukaan eivät tarjoa riittävää tietosuojaa, tiedot suojataan asianmukaisilla sopimuslausekkeilla tai muilla EU:n hyväksymillä mekanismeilla lain edellyttämällä tavalla. Saat kopion näistä toimenpiteistä seuravan linkin kautta: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/rules-international-transfers-personal-data_en

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Henkilötietojasi säilytetään rahoitustapahtumia koskeviin säädöksiin sisältyvien lakisääteisten ajanjaksojen mukaisesti. Näitä säädöksiä ovat rahanpesun ja terrorismin rahoituksen vastaiset lait ja muut meihin sovellettavat lait. Muussa tapauksessa säilytämme tietojasi vain tarpeen mukaan siihen nimenomaiseen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty tai mahdollisten ongelmatilanteiden selvittämistä varten. Säilytämme tietojasi tyypillisesti vain sen aikaa, kuin on tarpeen sitä tarkoitusta varten, johon ne on kerätty, ellei meillä ole lakisääteistä velvoitetta säilyttää niitä pidempään tai ellei Western Unionin laillinen asema puolla niiden säilyttämistä pidempään (esimerkiksi sovellettavat lakisääteiset rajoitukset, oikeudenkäynnit tai sääntelyyn liittyvät tutkimukset).

HENKILÖTIETOJEN TARKASTELU, POISTO JA KORJAUS SEKÄ VALINTOJEN MUUTTAMINEN

Sinulla on oikeus saada tietää, käsittelemmekö tietojasi, ja pyytää meiltä kopio tiedoistasi maksutta. Sinulla on oikeus pyytää strukturoitu ja koneella luettava kopio tietyistä meille antamistasi tiedoista. Voimme veloittaa sinulta kohtuullisen korvauksen tietojen toimittamisesta tai olla noudattamatta pyyntöäsi, mikäli pyyntö on ilmeisen perusteeton tai kohtuuton. Sinulla on oikeus lopettaa markkinointiviestinnän vastaanottaminen meiltä. Sinulla on oikeus pyytää meitä korjaamaan epätäydelliset, virheelliset tai vanhentuneet tietosi. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan joitakin tietojasi, rajoittamaan joitain sinuun liittyvien tietojen käyttötapoja ja myös vastustaa joitain tietojesi käyttötapoja. Siltä osin, kuin henkilötietojesi käyttö perustuu antamaasi suostumukseen, voit peruuttaa suostumuksesi sovellettavan lain mukaisesti. Rekisteröityneet käyttäjät voivat myös muokata profiiliasetuksiaan osoitteessa westernunion.com. Sinulla on myös oikeus tehdä henkilötietojesi käsittelystä valitus asiamukaiselle tietosuoja- tai valvontaviranomaiselle. Vastaanotettuamme pyyntösi pyydämme lisätietoja voidaksemme varmistaa henkilöllisyytesi. Joissain tilanteissa voimme kieltäytyä toiminnosta tai rajoittaa oikeuksiasi sovellettavan lain mukaan. Jos haluat käyttää näitä oikeuksiasi, käy Rekisteröidyn tiedonsaantipyyntö -portaalissamme tai ota yhteys Western Unioniin osion ”OTA YHTEYTTÄ” mukaisesti. Pyrimme vastaamaan pyyntöösi 30 päivän kuluessa, mutta joissain tapauksissa meillä voi olla oikeus pidentää tätä aikaa. Vastaamme pyyntöösi sovellettavan lain edellyttämässä laajuudessa.

OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat valittaa tavastamme käsitellä henkilötietojasi, pyydämme, että toimitat yhteydenottosi kirjallisesti. Perehdymme asiaan ja vastaamme yleensä kirjallisesti 30 päivän kuluessa yhteydenottosi vastaanottamisesta. Voit myös ottaa meihin ja tietosuojavastaavaamme yhteyttä osoitteessa wuprivacy@westernunion.com.

Jos haluat soittaa meille maksuttoman tai paikallisen puhelinnumeron kautta, siirry tästä linkistä asiakaspalvelun yhteydenottotietoihin: https://wucare.westernunion.com/s/customer-care-home

MUUTOKSET

Western Union pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojalausuntoon. Päivitetyt tietosuojalausunnot esitetään tällä verkkosivustolla, kun muutoksia on tehty. Kehotamme tarkistamaan tietosuojalausunnon aina käydessäsi sivustolla, jotta uusin versio on aina käytettävissäsi.

ASIAKKAIDEN TIETOSUOJAILMOITUS YHDYSVALLOISSA

Kuluttajat Yhdysvalloissa, mukaan lukien Vermont, Kalifornia, Pohjois-Dakota, Teksas ja Nevada, voivat tutustua tämän linkin kautta Western Unionin tietosuojalausuntoon.

WESTERN UNIONIN LAILLISET YKSIKÖT

 

Yksikkö

Yhteystiedot/osoite

Western Union Financial Services (Australia) PTY. LTD.

Level 7

400 George Street

Sydney, NSW 2000 Australia

Western Union International Bank GmbH (Itävalta)*

Schubertring 11, A-1010 Wien, Itävalta

Western Unionin myyntipalvelut, Belgia

Place Louise 6, 1060 Saint-Gilles, Belgia, Belgia

Western Union Financial Services (Canada), Inc.

925 Marine Dr

North Vancouver, V7P 1S2 Kanada

Western Union Network (Canada) Company

Suite 900, 1959 Upper Water Street, Halifax, NS, Kanada B3J 3N2

Western Union Payment Services GB Limited

200 Hammersmith Road, London, Yhdistynyt kuningaskunta, W6 7DL

Western Union Payment Services Ireland Ltd (Irlanti)**

Unit 9

Richview Business Park

Clonskeagh, Dublin, 14 Irlanti

Western Union International Limited (Ireland)

Unit 9

Richview Business Park

Clonskeagh, Dublin, 14 Irlanti

Western Union Network (Ireland) Limited

Unit 9

Richview Business Park

Clonskeagh, Dublin, 14 Irlanti

Western Union Japan KK

Metro City Kamiyacho 7f, 1-5, Toranomon 5-Chome, Minato-Ku Tokyo, Japani

Western Union Payments (Malaysia) Sdn Bhd

16th Floor, Wisma Sime Darby, Jalan Raja Laut, 50350 Kuala Lumpur, Malesia

Grupo Dinámico Empresarial S.A. de C.V.

Av. Paseo de la Reforma No. 505, piso 17, Col. Cuauhtémoc, Delegación Cuauhtémoc, C.P. 06500, Ciudad de México

Western Union MT East (Venäjä)

16A Bldg, Leningradskoe shosse

125171, Moskova, Venäjä

Western Union Financial Services, Inc. (USA)

7001 E Belleview Avenue, Denver, CO

Western Union International Services, LLC

100 Summit Ave Montvale, NJ 07645

*Tässä lausunnossa kuvattujen palvelujen rekisterinpitäjä Itävallassa, Belgiassa, Bulgariassa, Kroatiassa, Kyproksella, Tšekin tasavallassa, Tanskassa, Virossa, Färsaarilla, Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Grönlannissa, Unkarissa, Islannissa, Irlannissa, Italiassa, Latviassa, Liechtensteinissa, Liettuassa, Luxemburgissa, Maltalla, Alankomaissa, Norjassa, Puolassa, Portugalissa, Romaniassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Espanjassa, Ruotsissa, Sveitsissä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa

**Henkilökohtaisten myyntipalvelujen rekisterinpitäjä Itävallassa, Belgiassa, Bulgariassa, Kroatiassa, Kyproksella, Tšekin tasavallassa, Tanskassa, Virossa, Färsaarilla, Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Grönlannissa, Unkarissa, Islannissa, Irlannissa, Italiassa, Latviassa, Liechtensteinissa, Liettuassa, Luxemburgissa, Maltalla, Alankomaissa, Norjassa, Puolassa, Portugalissa, Romaniassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Espanjassa, Ruotsissa, Sveitsissä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa

 

MUUT KUIN SIDOSRYHMIIN KUULUVAT PAIKALLISET LISENSOINTIYKSIKÖT

 

Maa

Yksikkö

Yhteystiedot/osoite

Bahrain

NEC B.S.C partnership

http://www.nec-bh.com/

 

Costa Rica

Airpak Fidelity Corp partnership

Airpak Fidelity Corp

Paseo Colon, Torre Mercedes Piso 7, San Jose

Costa Rica

Puhelin: 506 4800 1703

Ecuador

Transferunion S.A. partnership

https://www.redactiva.com/redactiva/contactanos

Sähköposti: comentarios@activaecuador.com

Guatemala

Airpak Fidelity Corp partnership

Airpak Fidelity Corp:

16 Calle 0-53 Zona 10, Edif. Torre Internacional Nivel 15, Guatemala

Puhelin: 502 2410 1051

Jamaika

GraceKennedy Remittance Services partnership

GraceKennedy Remittance Services Ltd.

2-6 Trafford Place

Kingston 5

Jamaika

Puhelin: 876 926 2454

Sähköposti: wuonline@gkco.com

Kuwait

Aman Exchange Company W.L.L.

http://www.amankuwait.com/AmanWebsite/index.html

Sähköposti: info@amankuwait.com

Malesia

Western Union Payments (Malaysia) Sdn Bhd (WUPM)

Puhelin: 800 81 3399

Sähköposti: malaysia.customer@westernunion.com

Qatar

Alfardan Exchange LLC

Puhelin: 800 3950

Sähköposti: wu.support@alfardanexchange.com.qa

Ukraina

PrivatBank, JSC CB PrivatBank (Ukraina)

Sähköposti: hotline@privatbank.ua

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Al Fardan Exchange LLC

Sähköposti: wu.support@alfardanexchange.com