WESTERN UNIONS GLOBALE PERSONVERNERKLÆRING

Oppdatert 1. september 2023

Western Union, våre datterselskaper og tilknyttede selskaper («Western Union» eller «vi» eller «oss») er opptatt av personvernet ditt og er forpliktet til å behandle personopplysningene dine i henhold til en rimelig informasjonspraksis og gjeldende personvernlovgivning, slik at vi kan hjelpe deg på en bedre måte. Hvis du vil se en liste over lokale Western Union-enheter, kan du gå til avsnittet «WESTERN UNIONS JURIDISKE ENHETER» i denne personvernerklæringen.

OMFANGET AV DENNE GLOBALE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Hos Western Union er vi forpliktet til å hjelpe kundene våre med å flytte pengene sine, slik at de kan brukes til noe positivt. Denne forpliktelsen overfor kundene innebærer også at vi behandler personopplysningene deres på riktig måte.

Formålet med vår globale personvernerklæring er å forklare hvordan vi samler inn, bruker, lagrer, beskytter, videreformidler og deler personopplysningene dine når du benytter tjenestene våre på nettstedet, i lokalene våre og i appene, og å informere deg om hvilke valg du har for hvordan informasjonen samles inn og brukes.

PERSONOPPLYSNINGENE WESTERN UNION SAMLER INN

Når du bruker pengeoverføringstjenestene våre eller andre finansielle tjenester, kan du åpne og bruke en bankkonto eller digital lommebokkonto hos oss, kontakte oss, få tilgang til nettstedene eller applikasjonene våre eller bli med i lojalitetsprogrammene våre (samlet kalt «Tjenester»), vi samler inn personopplysninger om deg og kan bruke dem sammen med annen informasjon som samles inn eller genereres i forbindelse med vårt forhold til deg. Vi samler inn forskjellige typer personopplysninger om deg, som kan omfatte:

 • Personopplysningene dine og identifikatorer: Grunnleggende personopplysninger som navn, kontaktinformasjon (for eksempel postadresse, e-postadresse, telefonnummer), fotografi eller annet bilde av deg (hvis du velger å gi oss dette), fødested, fødselsdato, kjønn, statsborgerskap, yrke, sivilstatus og statlige eller nasjonale identifikasjonsnumre og tilhørende dokumentasjon.
 • Økonomisk og transaksjonsmessig informasjon: Økonomisk og transaksjonsmessig informasjon som pengeoverføringer, betalinger, innskudd og kilden/destinasjonen til pengene for hver av disse, informasjon om hvordan du bruker Tjenestene våre, bank- og kredittinformasjon og arbeidsgiverinformasjon.
 • Mottakerens personopplysninger: Navn og kontaktinformasjon til dem du sender penger til eller ber om eller mottar penger fra, eller som du på andre måter velger å handle med når du benytter deg av Tjenestene.
 • Teknisk informasjon: Teknisk informasjon, som for eksempel verten du bruker for å få tilgang til Internett, IP-adressen din eller enhetens annonse-ID, geolokasjon hvis dette er aktivert, informasjon om enheten (for eksempel informasjon om enhetens egenskaper, innstillinger, apper, lagring og bruk), mobilapp, nettleser- og operativsystemprogramvare, sosial profil og nettverksinformasjon, dato og klokkeslett når du besøker nettstedene våre, og adressen til nettstedet som sendte deg til nettstedet vårt, når du besøker oss. Vi samler inn personopplysninger fra aktiviteten din på nettet, som beskrevet i avsnittet «INTERNETT-TEKNOLOGI».
 • Sensitive personopplysninger: Sensitive eller spesielle kategorier av informasjon, for eksempel biometrisk informasjon som brukes til å identifisere deg (for eksempel fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning) eller rulleblad. Vi vil bare beholde disse opplysningene når det er nødvendig for å oppfylle formålene med Tjenestene vi leverer til deg, når vi behandler opplysningene til et formål som er av vesentlig offentlig interesse, når vi har en rettslig forpliktelse til det eller når vi har ditt samtykke til å gjøre det.
 • Informasjonen din fra tredjepartsnettsteder eller -tjenester: Hvis du lenker til, kobler til eller logger på Western Unions nettsteder eller mobilapper ved hjelp av en tredjepartstjeneste (f.eks. Google og Facebook), ber du den relevante tredjepartstjenesten om å sende oss informasjon som navn, e-postadresse, profilbilde og annen informasjon som styres av tjenesten, eller slik du har autorisert via personverninnstillingene dine hos tjenesten.
HVORDAN WESTERN UNION SAMLER INN PERSONOPPLYSNINGER

Western Union samler inn personopplysninger på flere måter, inkludert:

 • informasjon du gir til oss personlig, på nett eller gjennom mobilappen, inkludert gjennom transaksjonsskjemaer, registreringer for bankkontoene eller lojalitetsprogrammene våre, samhandlinger med Western Union-agenter og -forretningspartnere
 • informasjon du gir oss i forbindelse med kundestøtte eller konsultasjon, inkludert bruk av e-post, post, telefonsentre eller live chat
 • informasjon som andre kan gi om deg når de bruker Tjenestene våre
 • informasjon vi får vite om deg gjennom bruk av Tjenestene våre
 • informasjon om deg som vi har fått gjennom automatiserte metoder som kommunikasjonsprotokoller, e-postmeldinger og informasjonskapsler eller lignende Internett-teknologier
 • informasjon om deg som vi har fått gjennom leverandører, selskaper som håndterer svindelrisiko, politiorganer, kommersielle og offentlige datakilder og andre legitime tredjeparters datakilder som vi kan bruke til å forbedre kundeinformasjonen vår
 • informasjon om deg som vi har fått gjennom bruk av sosiale medier,
 • informasjon om deg som vi har fått gjennom din interesse for annonser fra eller om Western Union på våre egne nettsteder eller nettstedene til tredjeparter
HVORDAN WESTERN UNION SIKRER PERSONOPPLYSNINGENE DINE

Vi er forpliktet til å beskytte personopplysningene dine. Vi bruker organisatoriske, tekniske og administrative sikkerhetstiltak som overholder gjeldende lover og regler, for å beskytte personopplysningene dine. Vi bestreber oss også på å begrense tilgangen til personopplysningene vi behandler, til våre ansatte, agenter og representanter som har et forretningsmessig behov for dem. Trass i de tiltakene vi treffer, kan det skje at tredjeparter på ulovlig vis fanger opp eller får tilgang til personopplysningene dine.

INTERNETT-TEKNOLOGI

Vi bruker Internett-teknologi som informasjonskapsler, tagger og sporingsbilder på nettstedene våre, i mobilapper eller når du besøker et tredjepartsnettsted. Vi bruker disse teknologiene til en rekke formål, inkludert, men ikke begrenset til de som er beskrevet i avsnittet «SLIK BRUKER WESTERN UNION PERSONOPPLYSNINGENE VI SAMLER INN».

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler, kan du klikke på lenken «Informasjon om informasjonskapsler» i bunnteksten på den aktuelle Western Union-nettsiden. I enkelte regioner har vi implementert muligheten for at brukeren skal kunne administrere informasjonskapsler på nettstedet. Der dette er tilgjengelig, leser eller skriver vi informasjonskapsler utelukkende basert på preferansenivået ditt.

Vi kan bruke tredjeparter til å vise deg personlig tilpassede annonser mens du surfer på Internett. Du kan vanligvis velge å ikke motta personlig tilpassede annonser fra disse tredjeparts annonsørene og annonsenettverkene som er medlemmer av Network Advertising Initiative (NAI) eller som følger Digital Advertising Alliances (DAA) selvregulerende prinsipper for reklame basert på nettatferd, ved å gå til avmeldingssidene på NAIs og DAAs nettsteder.

Do Not Track (DNT) er en valgfri nettleserinnstilling som gjør det mulig å uttrykke preferanser om sporing fra annonsører og andre tredjeparter. Vi svarer ikke på DNT-signaler, med mindre gjeldende lov krever det.

SLIK BRUKER WESTERN UNION PERSONOPPLYSNINGENE VI SAMLER INN

Vi bruker innsamlede personopplysninger til følgende kommersielle formål:

 • Levering av Tjenestene: For å gjøre det mulig for oss å tilby deg Tjenester og kundestøtte, for å gi deg en personlig tilpasset opplevelse, for å hjelpe deg med å utføre transaksjoner og få tilgang til kontoinformasjon, og for å hente frem personopplysningene dine når du bruker flere Tjenester (for eksempel når du oppretter en digital lommebok eller bankkonto, eller for å hente frem informasjon om lojalitetsprogrammet eller transaksjoner som du har utført før du opprettet den digitale lommeboken eller bankkontoen din). Hvis du ikke oppgir nødvendige personopplysninger, kan dette påvirke vår mulighet til å tilby Tjenester til deg.
 • Kommunikasjon: For å kontakte deg med informasjon som er relevant for Tjenestene du bruker, eller lojalitetsprogrammene du deltar i, for å svare på spørsmål eller andre forespørsler du sender til kundeservice, eller for å drive markedsføring overfor deg eller tilby deg annonser basert på preferansene dine.
 • Autentisering: For å gjenkjenne deg, så du kan forbli pålogget så lenge du bruker Tjenestene, uten å måtte skrive inn passordet på nytt.
 • Analyse: For å utføre analyser for å forstå kundene våre og gi dem en enda bedre opplevelse.
 • Nettrafikkanalyse: For å fastslå om du kom til et Western Union-nettsted via en nettannonse, en partner eller et tilknyttet selskap, eller om du har klikket på en annonse eller kobling på et av våre nettsteder.
 • Annonser: For å levere innhold som er spesifikt for dine interesser, på nettsteder og apper som ikke er tilknyttet Western Union.
 • Levere annonse- og markedsføringstjenester for annonsepartnerne våre, inkludert målrettede annonser
 • Analyse av kampanjer: For å få et bedre innblikk i hvor effektive kampanjene våre er, og om du handlet basert på salgsfremmende meldinger.
 • Forebygging av svindel, økonomisk kriminalitet (inkludert hvitvasking av penger) og annen ulovlig aktivitet: Å fremme sikkerhet, redusere økonomisk risiko og bekjempe svindel på tvers av Tjenestene våre og, etter behov, sikre effektiviteten av prosessene for etterlevelse rettet mot slik forebygging av kriminell aktivitet.
DET RETTSLIGE GRUNNLAGET FOR Å BRUKE PERSONOPPLYSNINGENE DINE

Vi kan bruke personopplysningene dine som forklart andre steder i denne erklæringen, på følgende rettslige grunnlag:

 • Vi bruker personopplysningene dine for å levere våre Tjenester til deg: Dette inkluderer bruk av personopplysninger som er nødvendige for digitale lommebøker og banktjenester, for å utføre pengeoverføringer og bruke finansielle tjenester, forhåndsbetalte kort eller lojalitetsprogrammer. Vi kan bruke denne informasjonen til å oppfylle en kontrakt med deg eller til å ta initiativ til å inngå en kontrakt om hvilke som helst Tjenester.
 • Vi bruker personopplysninger til rettmessige forretningsformål der disse rettmessige forretningsformålene ikke bryter med rettighetene og friheten til personen vi behandler opplysninger om. Dette inkluderer bruk av personopplysninger til å analysere og forbedre produktene våre, lokalene våre, tjenestene våre, driften vår, driften av nettstedet og kundeopplevelse din og for å måle avkastning på investeringer for markedsføring og hvor fornøyde kundene er med tjenestene. Dette kan også omfatte bruk av informasjonen din til å gjennomføre markedsundersøkelser, samt markedsføring og annonsetilbydelse basert på din bruk av våre tjenester og interessene dine. Vi kan også bruke personopplysningene dine til kundeservice og til å beskytte sikkerheten og integriteten til teknologiene, systemene og tjenestene våre. Det kan også omfatte forebygging av svindel, hvitvasking av penger og annen ulovlig aktivitet eller opprettelse eller forsvar av et rettslig krav.
 • Vi bruker personopplysninger til juridiske formål og samsvarsformål: Dette inkluderer bruk av personopplysninger som er nødvendig for å overholde rettslige og lovpålagte forpliktelser til å forebygge hvitvasking av penger, terrorfinansiering og andre økonomiske forordninger, oppdagelse, forebygging og rettsforfølgelse av svindel og tyveri, og forebygging av ulovlig bruk av Tjenestene våre eller andre ulovlige eller urettmessige aktiviteter, og bruk av et globalt samsvarsprogram for å få til dette. Dette kan også omfatte etablering, utøvelse eller forsvar av juridiske rettigheter og krav fra Western Union og andre, samt overvåking og rapportering av samsvarsproblemer. Dette kan omfatte bruk av personopplysningene dine til å bekrefte identiteten din og bruk av tredjeparter til å hjelpe oss med å gjøre det.
 • Vi kan behandle personopplysningene dine basert på samtykket ditt, slik det er beskrevet i denne erklæringen: Dette inkluderer samtykke til å motta markedsføringskommunikasjon, til at bankkontoprofilen din eller den digitale lommebokprofilen din er synlig for andre, eller som det ellers er påkrevd i gjeldende lovgivning. Hvis vi ber om ditt samtykke, vil vi informere deg om de tiltenkte formålene som informasjonen din vil bli brukt til.
 • Vi opplyser deg når informasjonen din er nødvendig for å levere Tjenester du ber om, eller som er påkrevd av loven. I visse tilfeller, for eksempel når du bruker pengeoverførings-, bank- eller digitale lommeboktjenester, kan det hende at vi ikke kan tilby Tjenestene våre med mindre du oppgir visse personopplysninger.
SLIK MARKEDSFØRER WESTERN UNION TIL KUNDENE

Vi vil varsle deg om tilbud, kampanjer og oppdateringer om produktene og Tjenestene våre, eller andre produkter og tjenester som kan være av interesse for deg, hvis du har valgt å motta slikt. Disse kan omfatte tilbud via e-post, telefon, post, SMS, sosiale medier og andre kommunikasjonskanaler og digitale kanaler.

Du kan når som helst avregistrere deg fra å motta henvendelser med markedsføring. Hvis du ikke lenger ønsker å motta markedsføringsrelaterte varsler fra oss, kan du melde deg ut ved å følge instruksjonene i det aktuelle elektroniske mediet, ved å justere innstillingene i din digitale bank- eller lommebokkonto eller -app, eller ved å kontakte oss slik det beskrives i «KONTAKT OSS»-delen.

Vær oppmerksom på at hvis du velger å ikke motta markedsføringsrelaterte varsler fra oss, kan vi likevel sende deg viktig service-, administrasjons- eller transaksjonsrelaterte varsler.

INFORMASJON FRA BARN

Vi retter ikke Tjenestene eller produktene våre mot barn under 18 år. Vi vil ikke bevisst samle inn eller oppbevare informasjon fra personer som er under 18 år.

EKSTERNE NETTSTEDER

Nettstedet vårt kan ha koblinger til tredjeparters nettsteder, og omvendt. Vi har ikke gjennomgått, kontrollerer ikke og er ikke ansvarlige for innhold eller personvernpraksis på nettsteder som har koblinger til eller fra vårt nettsted. Vi kan ikke holdes ansvarlig for noen av disse nettstedene, innholdet på dem eller deres retningslinjer for personvern. Vi anbefaler ingen tredjeparters nettsteder og gir heller ingen garantier med hensyn til informasjon, programvare eller andre produkter eller materialer som eventuelt er tilgjengelig der, eller resultater som kan oppnås ved å bruke dem.

HVEM WESTERN UNION DELER PERSONOPPLYSNINGENE DINE MED

For noen av de formålene som er oppført i denne erklæringen, kan vi videreformidle gjeldende personopplysninger, inkludert, men ikke begrenset til navnet ditt, kontaktinformasjonen din, fødselsnummeret ditt og/eller relatert dokumentasjon, kunde-ID-nummeret ditt, adressen din, transaksjonsdetaljene og -mønstrene dine og bankkontoinformasjon din til følgende typer organisasjoner eller parter:

 • Western Unions konsernselskaper og tilknyttede selskaper, inkludert de som er oppført i avsnittet «WESTERN UNIONS JURIDISKE ENHETER»;
 • Agenter eller forretningspartnere av oss som legger til rette for pengeoverføringen, betalingstransaksjonen eller andre spesifikke Tjenester du har bedt om.
 • Leverandører, betalingsbehandlere, bankpartnere og databehandlere som er innleid for å levere forretnings- og kundetjenester.
 • Tjenesteleverandører, basert på ditt samtykke der det er aktuelt, inkludert de som tilbyr markedsføringstjenester, annonsetjenester, handelstjenester relatert til våre lojalitetsprogrammer samt kundetilfredshets- og markedsundersøkelser på våre vegne. Slik deling kan inkludere deling med tredjeparter (for eksempel selskaper som driver sosiale medier) for å legge til rette for mer relevant og målrettet annonsering.
 • Leverandører og databehandlere som er innleid for å hjelpe oss å kontrollere at opplysningene du oppgir, er nøyaktige, og for å bekrefte identiteten din og håndtere risikoer knyttet til sikkerhet, svindel og identitet.

tredjeparter som har fått tillatelse fra deg til å få innsyn i kontoen og/eller kontoinformasjonen din for å utføre Tjenester for deg, for eksempel leverandører av kontoinformasjonstjenester og leverandører og tjenester for betalingsinitiering. Hvis du som kunde benytter deg av en Tjeneste som tilbyr bruk av offentlige profiler, kan du velge å gjøre profilen din offentlig synlig. Dette kan omfatte deling av begrensede personopplysninger som navn, bilde av deg, tilgjengelige valutaer for kontoen din og det faktum at du er kunde. Og hvis du er en kunde som bruker en bank- eller lommebokkonto, kan andre kunder som også bruker slike tjenester, søke etter deg ved hjelp av telefonnummeret ditt og benytte en QR-kode du eventuelt oppgir, for å sende eller motta transaksjoner.

Vi kan overføre personopplysningene dine i forbindelse med et salg eller en overføring av hele eller deler av virksomheten vår. Vi kan også videreformidle personopplysningene dine globalt, i den grad det er pålagt eller tillatt ved gjeldende lover og forskrifter, til tilsynsmyndigheter og finansmyndigheter, kredittopplysningsbyråer, politiorganer, domstoler, regjeringer eller andre offentlige organer for å oppfylle samsvarskrav og rettslige forpliktelser, eller for å bekrefte eller forsvare rettighetene og interessene til Western Union eller andre.

INTERNASJONALE OVERFØRINGER AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi overfører personopplysningene dine til parter i land utenfor landet informasjonen ble samlet inn i, inkludert, men ikke begrenset til USA, som tillatt eller pålagt av gjeldende lov, tilsynsmyndigheter, politiet og offentlige etater. Videre, når du sender eller mottar penger til eller fra et annet land, vil vi også være pålagt å dele noen av personopplysningene dine med det aktuelle landet slik loven krever eller tillater. Vi overfører visse personopplysninger om deg til datasentrene våre i USA eller en region der det kreves av lokal lovgivning, og behandler dem for å oppfylle de juridiske forpliktelsene som gjelder for Tjenestene våre. Vi lagrer også enkelte personopplysninger som samles inn basert på markedsføringsvalgene dine, i datasenteret vårt i USA. Ved å benytte deg av Tjenestene bekrefter du at slike overføringer av informasjon utenfor bostedslandet ditt kan gjennomføres.

OVERFØRINGER FRA EØS, STORBRITANNIA OG SVEITS

Personopplysninger som overføres til land utenfor EØS, Storbritannia og Sveits som EU-kommisjonen eller Storbritannias Information Commissioner’s Office (ICO) mener at ikke tilbyr tilstrekkelig beskyttelse i, vil bli beskyttet gjennom egnede standard kontraktklausuler eller andre EU- eller Storbritannia-godkjente virkemidler, slik loven krever.

OPPBEVARINGSTID FOR PERSONOPPLYSNINGER

Personopplysninger vil bli oppbevart i samsvar med de lovpålagte tidsrommene som er fastsatt i forskrifter som gjelder økonomiske transaksjoner og kontoer, inkludert i lover som skal forebygge hvitvasking og terrorfinansiering, og andre lover som gjelder for oss. Ut over dette vil vi bare beholde opplysningene hvis vi trenger dem til de formålene som de ble samlet inn for, eller for å svare på spørsmål du måtte ha. Vi retter oss etter prinsipper for dataminimering og har som mål ikke å beholde opplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålene de ble innhentet for.

FÅ TILGANG TIL, SLETTE OG KORRIGERE PERSONOPPLYSNINGENE OG ENDRE VALGENE DINE

Du har rett til å vite om vi behandler personopplysningene dine, og til å be oss om en kopi av opplysningene kostnadsfritt. Du har rett til å be om en oversiktlig og maskinlesbar kopi av visse opplysninger du har oppgitt til oss. Vi kan belaste deg et rimelig gebyr for å gi deg opplysningene, eller ikke etterkomme forespørselen, hvis forespørselen åpenbart er ubegrunnet eller urimelig. Hvis du bruker Tjenestene våre på nett eller via mobilappen, kan du når som helst logge inn på kontoen din for å få tilgang til kontoutskrifter, transaksjonsinformasjon og visse personopplysninger.

Du har rett til å be oss om å slutte å sende deg henvendelser med markedsføring. Du har rett til å be oss om å korrigere opplysninger om deg som er ufullstendige, unøyaktige eller foreldet. Du har rett til å be oss om å slette visse opplysninger om deg, begrense enkelte bruksområder for opplysningene som gjelder deg, og motsette deg enkelte former for bruk av dem. I den grad vi behandler personopplysninger basert på et samtykke fra deg, kan du trekke samtykket som tillatt i henhold til gjeldende lov. Hvis du er en registrert bruker på westernunion.com som forbruker av digitale pengeoverføringer, kan du også gå til westernunion.com og redigere profilinnstillingene dine for å endre preferansene dine for markedsføringskommunikasjon og deling av opplysninger med tredjeparter. Du har videre rett til å klage til personvernansvarlig eller en tilsynsmyndighet angående vår behandling av personopplysninger. Når vi mottar en forespørsel, kan vi be om ytterligere informasjon fra deg for å bekrefte identiteten din, og som et sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysningene dine. I noen situasjoner kan vi nekte å handle eller pålegge begrensninger på rettighetene dine slik det er tillatt i henhold til gjeldende lov. Hvis du vil benytte deg av disse rettighetene, kan du gå til http://www.westernunion.com/datasubjectrights eller kontakte Western Union via «KONTAKT OSS»-delen. Vi vil gjøre vårt ytterste for å svare på din forespørsel innen 30 dager, men svartiden kan avhenge av lovgivningen som gjelder for din forespørsel, og vi kan ha rett til å forlenge denne perioden under visse forhold. Vi vil etterkomme forespørselen din i den grad dette kreves i henhold til gjeldende lovgivning.

Ytterligere rettigheter kan også være tilgjengelige i ulike jurisdiksjoner i henhold til lokal lovgivning. Disse vil være tilgjengelige via de ovennevnte måtene.

KONTAKT OSS

Hvis du har en klage eller et spørsmål om hvordan vi håndterer personopplysninger, ber vi om at du sender en skriftlig henvendelse. Vi vil undersøke saken din og generelt svare deg skriftlig innen 30 dager etter mottak. Du kan også kontakte oss, inkludert personvernombudet vårt, på wuprivacy@westernunion.com.

Hvis du vil kontakte oss via et gratis eller lokalt telefonnummer, klikker du på koblingen «Kontakt oss» i bunnteksten på den aktuelle Western Union-nettsiden for å finne kontaktinformasjon som er spesifikk for din region.

CHANGES

Vi kan justere denne globale personvernerklæringen fra tid til annen, og oppdaterte personvernerklæringer vil bli lagt ut på dette nettstedet når det gjøres endringer. Vi oppfordrer deg til å lese denne globale personvernerklæringen når du er innom for å få en oppdatert versjon.

PERSONVERNERKLÆRING FOR AMERIKANSKE STATSBORGERE (HERUNDER INNBYGGERE I CALIFORNIA)

Forbrukere i USA (inkludert California, Nevada, Nord-Dakota, Texas og Vermont) kan følge denne koblingen til Western Unions personvernerklæring.

Innbyggere i California kan se tillegget til denne personvernerklæringen for innbyggere i California.

PERSONVERNERKLÆRING FOR MEKSIKANSKE STATSBORGERE
PERSONVERNERKLÆRING FOR BRASILIANSKE STATSBORGERE
PERSONVERNERKLÆRING FOR JAPANSKE STATSBORGERE

For forbrukere som bor i Japan, uavhengig av de andre bestemmelsene i denne personvernerklæringen, vil vi behandle det japanske personnummeret («My Number») og dets støttedokumenter i samsvar med alle gjeldende lover og forskrifter som beskrevet i dette avsnittet.

Vi samler inn My Number og støttedokumenter som er spesifisert av oss, kun for å bekrefte My Number slik det kreves av og er i samsvar med Act on Submission of Statement of Overseas Wire Transfers for Purpose of Securing Proper Domestic Taxation of Japan (lov nr. 110 fra 1997, med endringer).

WESTERN UNIONS JURIDISKE ENHETER

En liste over Western Unions lokale juridiske enheter finnes her: «WESTERN UNIONS JURIDISKE ENHETER».