• Estimate
  • Receiver
  • Payment
  • Review

Si të dërgoj para drejt Shqipërisë?

Si të dërgoj para drejt Shqipërisë?

Mund të dergosh para nga interneti drejtpërdrejt në llogarinë bankare të marrësit tuaj ose për tu tërhequr me para në dorë në një agjenci agjenti.

Llogari bankare

Dërgo para direkt në llogarinë bankare
të marrësit tuaj në Shqipëri.

Dërgo para tani

Tërheqje parash në dorë

Dërgo para drejt një agjenti të Western Union në Shqipëri për tërheqje parash në dorë brenda pak minutave*.

Gjej një agjent

Ose paraqitu pranë agjentit më të afërt të Western Union për t'i dërguar paratë personalisht.

Regjistrohu falas sot

Krijo profilin tënd të Western Union falas për të dërguar para nga interneti drejt të dashurve të tu në Shqipëri.

Si të regjistrohesh

Përse të dërgosh para me Western Union?

Përse të dërgosh para me Western Union?

Para në dorë brenda pak minutave*

Paratë e tua do të jenë gati për tërheqje në një pikë agjenti brenda pak minutave*.

Qetësi mendore

Gjurmoni transfertën tuaj për të ditur në çdo kohë se ku ndodhen paratë e tua.

Besoni tek ne

Kemi mbi 145 vite përvojë në transfertat ndërkombëtare të parave.

*Fondet mund të vonohen ose shërbimet të mos ofrohen për rrethana të caktuara transaksionesh, mes të cilave përfshihen shuma e dërguar, shteti i destinacionit, disponueshmëria e monedhës, probleme rregullatore dhe të këmbimeve valutore, veprimet e kërkuara nga marrësi, kërkesat për identifikim, oraret e pikave të agjentëve, dallimet në brezat orarë ose përzgjedhja e opsioneve me dorëzim të vonuar. Mund të zbatohen kufizime shtesë. Për detaje shih "Dërgo formularin".