• Estimate
  • Receiver
  • Payment
  • Review

Merr para me mënyrën tënde në Shqipëri.

Si dëshiron t'i marrësh paratë?

Mënyra për të marrë para

Thjesht thuaji dërguesit se cili është opsioni më i mirë për ty.

Tërheqje parash në dorë

1
Vizito agjentin më të afërt të Western Union.

2
Ofro të dhënat e dërguesit, duke përfshirë numrin e gjurmimit (MTCN.)

3
Paraqit një letërnjoftim zyrtar me foto.

4
Merr paratë (pasi të jenë verifikuar të dhënat).

Llogari bankare

Dëshiron që paratë të të vijnë direkt në llogarinë bankare? Jepi dërguesit këto të dhëna:

1
Të dhënat e llogarisë sate bankare* (duke përfshirë emrin e bankës, kodin dhe numrin e llogarisë).

2
Qëllimin e dërgesës.

3
Adresën tënde dhe numrin e celularit.

Gjurmoji paratë

Ji çdo kohë në dijeni për ecurinë e transfertës me anë të numrit të gjurmimit (MTCN).

Ji çdo kohë në dijeni për ecurinë e transfertës me anë të numrit të gjurmimit (MTCN).

Të duhet ndihmë?

Jemi gjithnjë të gatshëm të të ndihmojmë.

Lexo pyetjet tona të shpeshta ose na kontakto në:

0800 44 55 (08:00 me 19:00 ditëve të punës)
+373 22 21 02 02 (10:00 me 16:00 të shtunave dhe për pushime)
westernunion@uft.al

Ekipi ynë flet shqip dhe anglisht.

Shko te pyetjet e shpeshta

*Bëj kujdes me informacionin që jep për llogarinë bankare. Paratë do të paguhen në llogarinë bankare që i përkon numrit të llogarisë që ke dhënë. Llogaria e marrësit duhet të jetë llogari pagese në monedhë lokale. Nëse po dërgon drejt një kompanie apo institucioni, jep emrin e biznesit, numrin e llogarisë bankare, emrin e bankës dhe numrin routing të bankës (SwiftBIC).