• Estimate
  • Receiver
  • Payment
  • Review

Bëhuni agjent i
Western Union
në Shqipëri

Na kontaktoni

Një larmi me mundësi

Zgjeroni biznesin tuaj të transfertës së parave dhe gëzoni përfitimet e mëposhtme:

Klientë të rinj

Lidhuni aktivisht me klientët që kërkojnë shërbime të besueshme transferte të parave në nivel lokal dhe ndërkombëtar.

Klientelë të rregullt

Bëhu ofrues i rregullt i shërbimit për klientët tuaj. Më shumë shërbime, më shumë lehtësi, klientë më të lumtur.

Kosto të ulëta për ngritjen e shërbimit

Pasi paketat e shërbimeve cilësore financiare nuk kanë pse të jenë të kushtueshme.

Na kontaktoni