• Estimate
  • Receiver
  • Payment
  • Review

Dërgoni para përmes internetit nga Shqipëria

Dërgoni tani

Çfarë dëshironi të bëni sot?

Çfarë mund të bëjmë për ju?

Transferimi i parave me Western Union është i shpejtë dhe i thjeshtë, mjafton të zgjidhni më poshtë për të filluar.

Regjistroni profilin

Krijoni profilin tuaj në fillim për të dërguar para përmes internetit

Regjistrohu

Dërgoni para

Jeni i regjistruar? Dërgoni para përmes internetit ose personalisht

Më shumë informacion

Merrni para

Zbuloni se si të merrni para në Shqipëri

Më shumë informacion

Gjurmoni transfertën

Kontrolloni statusin e transfertës suaj të parave

Gjurmo transfertën

Si të dërgoj para përmes internetit?

1
Regjistroni profilin tuaj

2
Verifikoni profilin tuaj

3
Dërgoni para përmes internetit

Regjistrohuni tani

Miliona transferta ndërkombëtare parash

Transferta e parave nga Mbretëria e Bashkuar Transferta e parave nga Rusia Transferta e parave nga India Transferta e parave nga Amerika Transferta e parave nga Brazili

Në mbarë botën

Ne jemi në mbi 200 vende dhe territore

Të besueshëm

Kemi 145 vjet përvojë në transfertat e parave

80 miliardë dollarë në vit

Ne kryejmë mesatarisht 31 transaksione në sekondë

Kemi 145 vjet përvojë në transfertat e parave dhe kemi ngritur një rrjet prej mbi gjysmë milionë agjentësh në mbarë botën. Ne transferojmë 80 miliardë dollarë në vit, me një mesatare prej 31 transaksionesh të mbrojtur dhe të sigurta në sekondë.

Jeni gati të dërgoni para?

Hapat e parë

Keni nevojë për ndihmë?

Jemi gjithmonë të lumtur t`iu ndihmojmë.
Lexoni pyetjet tona të shpeshta ose na kontaktoni në:

0800 44 55 E Hënë – E Shtunë 0800-1900
E Djelë pushim
Ditë festash 1000-1600
westernunion@uft.al

Punonjësit tanë flasin Shqip dhe Anglisht

Shkoni tek pyetjet