Kontakt

Jemi gjithnjë të gatshëm të të ndihmojmë.
Kontrollo pyetjet tona të shpeshta ose kontakto me shërbimin e klientit.

Si të lidhesh me ne

Për përgjigje ndaj pyetjeve kryesore lexo pyetjet tona të shpeshta, për asistencë të mëtejshme, kontakto me shërbimin tonë të klientit.

Email

Na dërgo një email te westernunion@uft.al dhe do të përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

Dërgo një email

Telefon

Telefonoji shërbimit të klientit, pa pagesë në nr.:

0800 44 55 nga ora
8:00 në 19:00 gjatë ditëve të javës

10:00 në 16:00 të shtunave dhe ditët e pushimit

Ekipi ynë flet shqip dhe anglisht.

Na telefono

Agjenti

Gjej një pikë agjenti të Western Union në afërsi dhe do atje do të të ndihmojnë me kënaqësi.

Gjej një pikë

Pikat për verifikimin e identitetit

Gjej pikat

Informacioni i kontaktit të korporatës

Zyrat qendrore të korporatës
7001 E. Belleview,
Denver, CO 802 37
+1-720-332-1000*

Marrëdhëniet me mediat
7001 E. Belleview,
Denver, CO 802 37
+1-720-332-1000* linja 5

* Tarifat për telefonata drejt këtij numri mund të ndryshojnë. Për të mësuar koston e telefonimit të këtij numri, kontakto me ofruesin e shërbimit telefonik.