• Estimate
  • Receiver
  • Payment
  • Review

Regjistrohuni për të dërguar para nga Shqipëria.

Hapat e parë

Si të regjistroheni në faqen e internetit?

Regjistrohuni falas duke ndjekur këta hapa të thjeshtë.

1

Krijoni profilin tuaj

Sigurohuni që informacioni që dhatë të përputhet me dokumentin zyrtar të identifikimit.
Me ligj na kërkohet t’ju kërkojmë sa më poshtë:

  • Emri i plotë
  • Vendlindja
  • Data e lindjes
  • Adresa
  • Profesioni
  • Lloji i dokumentit të identifikimit dhe informacioni i tij

Ju lutemi, sigurohuni që informacioni që dhatë të përputhet me dokumentin zyrtar të identifikimit.

2

Verifikoni profilin tuaj

Pas krijimit të profilit tuaj në faqen e internetit, duhet të vizitoni një agjenci pranë jush për të verifikuar identitetin tuaj personalisht, me të njëjtin dokument zyrtar identifikimi që përdorët për të krijuar profilin tuaj.

3

Dërgoni para

Me një profil të verifikuar, tani jeni gati të dërgoni para nga interneti.

Sa para mund të dërgoni nga interneti?

Me Western Union, mund të dërgoni deri në 330 000 lekë për çdo transfertë parash nga interneti.

Dërgoni deri në 330 000 lekë për çdo transfertë.

Dërgoni para tani

Në cilat vende mund të dërgoj para nga interneti?

Mund të dërgoni para në 200 vende dhe territore. Për disa vende ka kërkesa shtesë.
Lexoni pyetjet tona të shpeshta për të zbuluar më shumë.

Mund të dërgoni para në 200 vende dhe territore. Për disa vende ka kërkesa shtesë. Lexoni pyetjet tona të shpeshta për të zbuluar më shumë.

Shkoni te pyetjet

Pse Western Union?

Pse Western Union?

Para në dorë brenda pak minutash

Paratë tuaja do të jenë gati për t’u tërhequr në një agjenci brenda pak minutash*.

Qetësi për mendjen

Kontrolloni transfertën tuaj dhe informohuni se ku janë paratë tuaja në çdo moment.

Mbështetuni mbi ne

Ne kemi mbi 170 vite përvojë në transfertat ndërkombëtare të parave.

Miliona transferta ndërkombëtare parash

Transfertë parash nga Mbretëria e Bashkuar Transfertë parash nga Rusia Transfertë parash nga India Transfertë parash nga Amerika Transfertë parash nga Brazili

Në mbarë botën

Ne jemi në mbi 200 vende dhe territore.

Të besueshëm

Kemi 170 vjet përvojë në transfertat e parave.

80 miliardë dollarë në vit

Ne kryejmë mesatarisht 31 transaksione në sekondë.

Kemi 170 vjet përvojë në transfertat e parave dhe kemi ngritur një rrjet prej mbi gjysmë milionë agjentësh në mbarë botën. Ne transferojmë 80 miliardë dollarë në vit, me një mesatare prej 31 transaksionesh të mbrojtura dhe të sigurta në sekondë.

Keni nevojë për ndihmë?

Do t’ju ndihmojmë gjithmonë me kënaqësi.

Lexoni pyetjet tona të shpeshta ose na kontaktoni në:

0800 44 55 (8:00 deri 19:00 gjatë ditëve të javës)
+373 22 21 02 02 (10:00 deri 16:00 të shtunën dhe ditëve të festave)
westernunion@uft.al

Ekipi ynë flet shqip dhe anglisht.

Shkoni te pyetjet

*Fondet mund të vonohen ose shërbimet mund të jenë të padisponueshme bazuar në kushte të caktuara të transaksionit, duke përfshirë shumën e dërguar, vendin e destinacionit, çështjet rregullatore dhe të këmbimit valutor, veprimet e kërkuara nga përfituesi i transfertës, kërkesat për identifikim, orari i punës së agjencisë, ndryshimet në brezat orarë ose zgjedhja e opsioneve të vonesës. Mund të ketë kufizime të tjera. Për detaje shikoni formularin e dërgimit.