• Estimate
  • Receiver
  • Payment
  • Review

Dërgo para nga Shqipëria

Dërgo tani

Si dëshiron t'i dërgosh paratë?

Përmes internetit

Transfertat në majë të gishtave

Paratë mund t'i dërgosh përmes internetit direkt në llogarinë bankare të marrësit * ose për tërheqje parash në dorë nga një agjent i Western Union në pak minuta *. Për të filluar me dërgimin e parave përmes internetit, thjesht ndiq hapat e mëposhtëm:

1. Identifikohu ose mëso si të regjistrohesh

Nëse profili është i regjistruar dhe i verifikuar, kalo në hapin 3.

2.

Për përdoruesit fillestarë, duhet të verifikosh identitetin personalisht pranë njërës prej pikave tona të verifikimit përpara se të mund të dërgosh para përmes internetit.

3. Zgjidh "Dërgo para"

  • Jep detajet e transfertës, duke përfshirë mënyrën si do të merren në dorëzim
  • Zgjidh opsionin e pagesës, aktualisht vetëm transfertë bankare
  • Ndiq hapat për të paguar me transfertë bankare
  • Shqyrtoje e konfirmoje

Pasi të mbarosh, do të marrësh një SMS me numrin tënd të gjurmimit (MTCN). Përdore për të gjurmuar transfertën dhe jepja vetëm marrësit.

Dërgo tani

Personalisht

Para në dorë në pak minuta *

Paratë mund t'i dërgosh personalisht duke ndjekur hapat e mëposhtëm:

1. Vizito pikën më të afërt të agjentit të Western Union

2. Jep gjeneralitetet

Jepi agjentit emrin dhe mbiemrin, si dhe një letërnjoftim të vlefshëm zyrtar.

3. Jep gjeneralitetet e marrësit

- Jepi agjentit emrin dhe mbiemrin e marrësit, shtetin e mbërritjes dhe shumën për transfertë.

- Zgjidh si dëshiron t'i tërheqë paratë marrësi: para në dorë apo direkt në bankë.

4. Paguaj e dërgo

Pasi të mbarosh, do të marrësh një numër gjurmimi (MTCN). Përdore për të gjurmuar transfertën dhe jepja vetëm marrësit.

Gjej pikat

Regjistrohu falas

1
Regjistroni profilin tuaj

2
Verifikoni profilin tuaj

3
Dërgo para nga interneti

Mëso më shumë

Pse me Western Union?

Pse me Western Union?

Para në dorë brenda pak minutash

Paratë tuaja do të jenë gati për t’u tërhequr në një agjenci brenda pak minutash *.

Qetësi për mendjen

Kontrolloni transfertën tuaj dhe informohuni se ku janë paratë tuaja në çdo moment.

Mbështetuni tek ne

Ne kemi mbi 170 vite përvojë në transfertat ndërkombëtare të parave.

Gati për të dërguar para përmes internetit?

Fillo tani

Keni nevojë për ndihmë?

Jemi gjithmonë të lumtur t`iu ndihmojmë.

Lexoni pyetjet tona të shpeshta ose na kontaktoni në:

0800 44 55 E Hënë – E Shtunë 08:00-19:00
E Djelë pushim
Ditë festash 10:00-16:00
westernunion@uft.al

Punonjësit tanë flasin Shqip dhe Anglisht

Shkoni tek pyetjet

* Fondet mund të vonohen ose shërbimet të mos ofrohen për rrethana të caktuara transaksionesh, mes të cilave përfshihen shuma e dërguar, shteti i mbërritjes, disponueshmëria e monedhës, probleme rregullatore dhe të këmbimeve valutore, veprimet e kërkuara nga marrësi, kërkesat për identifikim, oraret e pikave të agjentëve, dallimet në brezat orarë ose përzgjedhja e opsioneve me dorëzim të vonuar. Mund të ketë kufizime të tjera. Për detaje shih "Dërgo formularin".