• Estimate
  • Receiver
  • Payment
  • Review

Si të dërgoj para drejt Italisë?

Si të dërgoj para drejt Italisë?

Mund të dërgosh para nga interneti drejtpërdrejt në llogarinë bankare të marrësit tuaj ose për t’u tërhequr me para në dorë në një agjenci agjenti.

Llogari bankare

Dërgo para direkt në llogarinë bankare
të marrësit tuaj në Itali.

Dërgo para tani

Tërheqje parash në dorë

Dërgo para drejt një agjenti të Western Union në Itali për tërheqje parash në dorë brenda pak minutave*.

Gjej një agjent

Ose paraqitu pranë agjentit më të afërt të Western Union për t'i dërguar paratë personalisht.

Regjistrohu falas sot

Krijo profilin tënd të Western Union falas për të dërguar para nga interneti drejt të dashurve të tu në Itali.

Si të regjistrohesh

Përse të dërgosh para me Western Union?

Përse të dërgosh para me Western Union?

Para në dorë brenda pak minutave*

Paratë e tua do të jenë gati për tërheqje në një pikë agjenti brenda pak minutave*.

Qetësi mendore

Gjurmoni transfertën tuaj për të ditur në çdo kohë se ku ndodhen paratë e tua.

Besoni tek ne

Kemi mbi 170 vite përvojë në transfertat ndërkombëtare të parave.

*Fondet mund të vonohen apo shërbimet mund të mos jenë të disponueshme për kushte të veçanta të transaksionit, duke përfshirë shumën e dërguar, shtetin e destinacionit,disponueshmërinë e monedhës, çështjet rregullatore dhe të këmbimit të monedhës, veprimet e kërkuara të marrësit, kërkesat e identifikimit, orari i punës së agjencisë, ndryshimet në orën lokale, ose pëzgjedhja e opsioneve me dorëzim të vonuar. Kufizime të tjera mund të aplikohen. Shikoni formularin “Dërgesë Parash” pë detaje.