• Estimate
  • Receiver
  • Payment
  • Review

Si të dërgoni para drejt Gjermanisë?

Si të dërgoni para drejt Gjermanisë?

Mund të dërgosh para nga interneti drejtpërdrejt në llogarinë bankare të marrësit tuaj ose për t’u tërhequr me para në dorë në një agjenci agjenti.

Llogaria bankare

Dërgo para direkt në llogarinë bankare të marrësit tuaj në Gjermani.

Dërgo para tani

Tërheqje parash

Dërgo para drejt një agjenti të Western Union në Gjermani për tërheqje parash në dorë brenda pak minutave*.

Gjej një agjent

Ose shko tek agjenti më i afërt i Western Union për të dërguar para personalisht.

Regjistrohu falas sot

Krijoni profilin tuaj të Western Union falas për t’u dërguar të dashurve tuaj në Gjermani para online.

Si të regjistroheni

Pse të dërgoni para me Western Union?

Pse të dërgoni para me Western Union?

Para në dorë brenda pak minutave*

Paratë e tua do të jenë gati për tërheqje në një pikë agjenti brenda pak minutave*.

Gjurmoni transfertën tuaj

Gjurmoni transfertën tuaj për të ditur në çdo kohë se ku ndodhen paratë e tua.

Besoni tek ne

Kemi mbi 170 vite përvojë në transfertat ndërkombëtare të parave.

*Fondet mund të vonohen apo shërbimet mund të mos jenë të disponueshme për kushte të veçanta të transaksionit, duke përfshirë shumën e dërguar, shtetin e destinacionit,disponueshmërinë e monedhës, çështjet rregullatore dhe të këmbimit të monedhës, veprimet e kërkuara të marrësit, kërkesat e identifikimit, orari i punës së agjencisë, ndryshimet në orën lokale, ose pëzgjedhja e opsioneve me dorëzim të vonuar. Kufizime të tjera mund të aplikohen. Shikoni formularin “Dërgesë Parash” pë detaje.