Doar câțiva pași și vei putea trimite din nou bani prin westernunion.com

Îți reamintim că vei avea acces la contul tău bancar și la aplicația Western Union Digital Banking până pe 21 septembrie. După această dată, procesul de închidere a contului va începe automat.

Pentru a utiliza din nou serviciile de transfer de bani de pe westernunion.com, trebuie mai întâi să îți închizi contul Western Union Digital Banking.

Acest lucru este necesar deoarece profilul tău Western Union este în prezent asociat unui cont Digital Banking activ.

Îți reamintim că vei avea acces la contul tău bancar și la aplicația Western Union Digital Banking până pe 21 septembrie. După această dată, procesul de închidere a contului va începe automat.

Pentru a utiliza din nou serviciile de transfer de bani de pe westernunion.com, trebuie mai întâi să îți închizi contul Western Union Digital Banking.

Acest lucru este necesar deoarece profilul tău Western Union este în prezent asociat unui cont Digital Banking activ.

Cum să îți închizi contul Digital Banking

  1. Conectează-te în aplicația Digital Banking.

  2. Accesează secțiunea Profil.

  3. Selectează Închide contul.

Ai nevoie de ajutor?

Urmărește ghidul pas cu pas de mai jos.

După închiderea contului Digital Banking, te vei putea conecta din nou și vei putea trimite bani cu Western Union.

După închiderea contului Digital Banking, te vei putea conecta din nou și vei putea trimite bani cu Western Union.

Înainte de a închide contul

Te rugăm să te asiguri că ai finalizat următorii pași:

Ce se întâmplă după închiderea contului?

După închiderea contului Digital Banking:

Nu vei mai putea accesa aplicația Western Union Digital Banking.

Cardul tău de debit va fi dezactivat.

Plățile trimise către IBAN-ul tău pot fi respinse sau returnate expeditorului.