Welkom bij My WUsm

Blijf uw punten inwisselen voor beloningen en blijf op de hoogte van een nieuw loyaliteitsprogramma.

Voordelen van het programma 

Snel en eenvoudig geld versturen 

Meld u gratis online of bij het dichtstbijzijnde agentschap aan bij Western Union en begin eenvoudig met het maken van geldtransacties.

Uw punten inwisselen 

We hebben een pauze ingesteld voor het verdienen van punten, maar bestaande punten die verlopen volgens de algemene voorwaarden kunnen worden ingewisseld voor kortingen op transactiekosten.

Iets beters bouwen 

We vernieuwen ons loyaliteitsprogramma. Registreer u dus om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates over het nieuwe en meer lonende programma.

Beloningen bekijken   

20 punten

Ontvang 25% korting op uw transactiekosten¹

30 punten

Ontvang 50% korting op uw transactiekosten¹

Word gratis lid van het Western Union-loyaliteitsprogramma 

U kunt u aanmelden bij uw plaatselijke Western Union-agentschap of online.

Agentschap zoeken 

eelgestelde vragen 

Wat verandert er aan het My WU-loyaliteitsprogramma? 

We weten dat u hard werkt voor uw geld en we staan altijd voor u klaar door onze services te verbeteren en zo uw financiën te vereenvoudigen en te verbeteren. We hebben van u gehoord dat ons huidige beloningsprogramma moet veranderen. Hoewel we het verdienen van punten even hebben gepauzeerd, kunt u nog steeds inschrijven en bestaande punten inwisselen. Registreer u vandaag nog gratis om te horen wat er gaat gebeuren.

Hoe kan ik me inschrijven voor het My WU-loyaliteitsprogramma?

Inschrijven voor het My WU-loyaliteitsprogramma:

  • Maak een Western Union-profiel op westernunion.com of in onze mobiele app en schakel het selectievakje My WU in. Hierdoor wordt een My WU-nummer gegenereerd dat wordt gebruikt voor alle digitale transacties. U kunt uw profiel maken zonder geld te versturen. Registreer u nu om uw profiel te maken.
  • Hebt u al een profiel? Meld u aan en selecteer het tabblad My WU rechtsboven op de pagina. Accepteer de algemene voorwaarden van het programma en u krijgt een My WU-nummer toegewezen.
  • Meld u persoonlijk aan bij een van onze agentschappen. U kunt het My WU-nummer bovenaan de kwitantie vinden.
Kan ik mijn punten nog steeds gebruiken en wanneer verlopen deze?

Ja, als u genoeg punten hebt, kunt u deze inwisselen om de beloning te krijgen zoals voorheen, omdat deze punten volgens de Algemene voorwaarden verlopen. Er zijn geen wijzigingen in de inwisselfunctie en de ingewisselde punten als kortingen worden zoals gebruikelijk automatisch toegepast op een geldtransactie. Alle openstaande punten in uw account blijven geldig en verlopen volgens de Algemene voorwaarden.

Hoe worden klantgegevens beschermd door Western Union?

Gegevensprivacy is onze hoogste prioriteit. Wij doen er alles aan om uw persoonsgegevens te beschermen in overeenstemming met eerlijke informatiepraktijken en toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming om u de beste service te bieden. Ga voor meer informatie over onze gegevensprivacy naar onze sectie Privacyverklaring.

Hebt u nog vragen? Wij zijn er om te helpen. 

Bel ons op Of neem op een andere manier contact op

We gaan vooruit om u vooruit te helpen. 

  • Snel en eenvoudig geld versturen naar iedereen.
  • Volg uw geldtransactie in realtime.
  • Wissel beloningen in en meer.

¹ Korting op de overdrachtskosten is van toepassing op toekomstige verzonden geldoverdrachten en alleen op de overdrachtskosten van Western Union® voor een enkele Western Union Money Transfer®- of Quick Collect®-transactie. Omvat alle andere diensten, inclusief maar niet beperkt tot online factuurbetalingen, geldoverdrachten via sociale/chatapplicaties of overdrachten die zijn opgezet via de Western Union-app en betaald bij deelnemende agentschappen. Western Union behoudt zich het recht voor om promotiekortingen aan te bieden die niet kunnen worden gecombineerd met My WU®-tariefkortingen. Western Union verdient ook geld met het wisselen van valuta. Wanneer u een geldzender kiest, vergelijk dan zorgvuldig zowel de overdrachtskosten als de wisselkoersen. Kosten en wisselkoersen kunnen variëren per merk, kanaal en locatie, op basis van een aantal factoren. Vergoedingen en tarieven kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
²Aantal agentlocaties geldig vanaf 30 september 2017.