Përfitoni nga tarifat* tona të reja të transfertave për në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni në vende të caktuara të WU

Transferimi i parave për në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni sapo është përmirësuar! Tani mund të dërgoni para në vende të caktuara të WU tek të dashurit tuaj në atdhe duke filluar nga 7 euro.*

 


 

Zgjidhni opsionin që funksionon më mirë për ju kur transferoni para në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni.

Vendi i agjentit

Dërgoni të holla dhe merrni të holla në pak minuta** duke filluar nga një tarifë transferte prej 7 euro*. Thjeshtë zgjidhni shumën që doni të dërgoni dhe kontrolloni tarifat më të mira këtu:

 

Shuma e tarifës* së transfertës nga - për në (€)
0 - 100 7,00
100,01 - 200,00 10,00
200,01 - 300,00 12,00
300,01 - 350,00 13,00
350,01 - 500,00 15,00
500,01 - 600,00 16,00
600,01 - 800,00 17,00
800,01 - 1 000,00 23,00
1 000,01 - 1 300,00 29,00
1 300,01 - 1 400,00 35,00
1 400,01 - 4 000,00 2.5%
Nga 4 000,00 100,00

 

 

Në internet

Dërgoni nëpërmjet llogarisë tuaj bankare - Merrini të hollat për pak minuta**> duke filluar nga një tarifë* transferte prej 5 euro.

 

Dërgoni me kartë krediti - Merrini të hollat për pak minuta**> duke filluar nga një tarifë* transferte prej 2,9 euro.

 

 


 

Si mund të dërgoj para nga interneti me Western Union?
 

Lidhuni ose regjistrohuni pa pagesë.

Zgjidhni shtetin dhe shumën që doni të dërgoni.

Vendosni informacionin e marrësit.

Zgjidhni metodën e pagesës dhe konfirmoni pagesën.

Prisni emailin tuaj të konfirmimit dhe jepini marrësit numrin e gjurmimit (MTCN) dhe faturën tuaj që të hollat të merren menjëherë.


Regjistrohuni falas në Western Union sot për të përfituar nga shërbime të shpejta, të lehta dhe besueshme për transferimin e parave nga Gjermania për në Kosovë dhe Shqipëri - me celular dhe në internet, në çdo kohë dhe kudo.

 


 

Pse të zgjidhni Western Union?
 

Më shumë se 145 vjet shërbim dhe eksperiencë e besueshme.

Marrje e të hollave në pak minuta** në më shumë se 220 vende në Kosovë, më shumë se 260 vende në Shqipëri dhe më shumë se 390 vende agjentësh në Maqedoni***.

Mundësi për të paguar nëpërmjet llogarisë tuaj bankare.

Mund të përdorni kartën tuaj të kreditit ose debitit

Kurse këmbimi të fiksuara**** pa tarifa* transferte për marrësin.

Dërgoni deri 5000 euro pasi të jetë konfirmuar identiteti juaj.

 


 

 


 

Regjistrohuni në My WU dhe kurseni!

Si një anëtar i My WU, grumbulloni pikë për çdo transfertë parash. Merrini pikët tuaja në mywu.com dhe përfitoni ulje në transfertat e ardhshme ose përdorini pikët për shpërblime të tjera.

 

 


 

* Çmimet të vlefshme që nga data 28 dhjetor 2016 për Kosovën dhe Shqipërinë dhe 20 mars 2017 për Maqedoninë. Tarifa e transfertës prej 7 euro është për të dërguar 100 euro. Western Union fiton para edhe nga këmbimi i valutës. Kur të zgjidhni një transmetues parash, krahasoni me kujdes si tarifat e transfertës, ashtu dhe kurset e këmbimit. Tarifat e transfertës dhe të këmbimit të monedhave mund të ndryshojnë sipas markës, kanalit dhe vendit, bazuar në një numër faktorësh. Tarifat dhe pagesat mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

** Fondet mund të vonohen ose shërbimet mund të jenë të padisponueshme në varësi të kushteve të veçanta të transfertës, duke përfshirë shumën e dërguar, vendin e destinacionit, disponibilitetin e valutës, çështjet rregullatore, kërkesat e identifikimit, orarin e Agjencive, ndryshimet në orën lokale, si dhe përzgjedhjen e mundësive të vonesave. Mund të zbatohen kufizime të tjera. Shih kushtet për detaje.

*** Vendi i agjentit llogaritet që nga data 31 dhjetor 2016.

**** Për shkak të kufizimeve vendore, në disa shtete kursi i këmbimit mund të fiksohet vetëm në marrje.