Skip to main Content
 • Receiver
 • Payment
 • Review
 • Receipt

Izjava o privatnosti

Ažurirano 19. decembra 2019. godine

 

Kompanija „Western Union“, naše podružnice i filijale („Western Union“ ili „mi“ ili „nas“) brinu o vašoj privatnosti i obavezani smo na obradu vaših ličnih informacija u skladu sa praksama pravednog informisanja i važećim zakonima o zaštiti podataka kako bi vam bili bolji. Za listu lokalnih pravnih lica kompanije „Western Union“, posjetite odjeljak pod naslovom „WESTERN UNION - PRAVNA LICA“.

Ova Izjava o privatnosti opisuje kako „Western Union“ prikuplja, koristi, pohranjuje, štiti, objelodanjuje i dijeli vaše lične informacije kada koristite naše usluge na mreži putem naše veb-lokacije, u maloprodaji i putem naše mobilne aplikacije, kao i vaše odabire o načinu na koji se prikupljaju i koriste vaše informacije. Lične informacije znače sve informacije koje se odnose na identifikovanog ili neidentifikovanog pojedinca.

Kada koristite naše Usluge, kontaktirajte nas, pristupite našim veb-lokacijama ili aplikacijama ili se pridružite našim programima lojalnosti (jednim imenom - „Usluge“), mi prikupljamo lične informacije o vama i možemo ih koristiti zajedno sa drugim informacijama prikupljenim ili generisanim tokom našeg poslovanja sa vama. Prikupljamo različite vrste ličnih informacija koji se odnose na vas, a koji mogu uključivati:

 • Informacije za kontakt, na primjer vaše ime, poštanska adresa, adresa e-pošte, telefonski broj i datum rođenja, pol, državljanstvo, zanimanje, bračni status i vladin ili nacionalni identifikacijski broj;
 • Informacije o transakcijama, uključujući vaše novčane transfere i plaćanje računa;
 • Informacije u vezi s poslovanjem koje nam pomažu u pružanju naših usluga, poput članstva u našim programima lojalnosti, načina na koji koristite naše Usluge, bankovnih i kreditnih informacija, te dozvole za kontaktiranje ili izbora pružanja oglasa;
 • Tehničke informacije, uključujući matični računar sa kog pristupate internetu, vašu IP adresu ili ID oglašavanja uređaja, geolokaciju ako je omogućena, informacije o vašem uređaju (kao što su svojstva uređaja, postavke, aplikacije, biometrijski podaci (na primjer Touch ID/Otisak prsta za verifikaciju vašeg identiteta), mobilnu aplikaciju, pregledač i podatke o operativnom sistemu, informacije o društvenom profilu i mreži, datum i vrijeme kad pristupite našim veb-lokacijama i adresa veb-lokacije sa koje ste se povezali na našu veb-lokaciju kada nas posjetite. Prikupljamo lične informacije o vašim mrežnim aktivnostima kako je opisano u odjeljku pod nazivom „INTERNET TEHNOLOGIJE“.
 • Informacije o usklađenosti, uključujući sprječavanje prevara, provjeru identiteta i provjere postojanja zabrana.

Da biste obavili transfer novca ili koristili druge usluge plaćanja, morate pružiti određene informacije koje zahtijeva „Western Union“ da bi izvršio prenos i da nam omogućite da ispunimo naše zakonske obveze vezane za prenos novca. Nepružanje nekih vaših ličnih informacija može uticati na našu sposobnost da vam pružimo naše usluge. To može uključivati informacije o obliku identifikacije koji se koristi za slanje ili primanje transakcije (ako to zahtijeva zakon), uključujući identifikaciju ili kopiju identifikacijskog dokumenta, transakcijsku aktivnost, bankovni račun i informacije o plaćanju.

Kompanija „Western Union“ prikuplja vaše lične informacije na nekoliko načina:

 • Kroz obrasce za transakcije i vaše interakcije sa „Western Union“ agentima i partnerima;
 • Kroz obrasce na mreži, prijave za programe lojalnosti i nagrade ili takmičenja i druge usluge na mreži koje nudimo (od kojih nekima mogu upravljati treće strane u ime „Western Union“-a);
 • Dok pružate korisničku podršku ili savjetovanje, uključujući korišćenje e-pošte, poštanske pošte, pozivne centre ili ćaskanje uživo;
 • Kroz proces održavanja i nadogradnje naših usluga;
 • Kroz automatizovana sredstva poput komunikacijskih protokola, komunikacije e-poštom i kolačića ili sličnih INTERNET TEHNOLOGIJA;
 • Kroz naše mobilne aplikacije (nekima od kojih mogu upravljati treće strane u ime „Western Union“-a);
 • Kroz upotrebu društvenih medija ili drugih izvora javnih podataka; i
 • Kroz vaše interesovanje za reklame „Western Union“-a postavljene na stranicama trećih strana.

Pored ličnih informacija koje prikupljamo od vas, možemo takođe prikupiti vaše lične informacije od osobe kojoj šaljete i/ili primate novac, kao i od naših agenata, pružaoca usluga, poslovnih partnera, kompanija za potvrdu identiteta, kompanija za upravljanje rizikom za plaćanja i prevare, tijela za provođenje zakona i komercijalnih i javnih izvora podataka.

Trudimo se da iskoristimo razumne organizacione, tehničke i administrativne zaštite koje su u skladu sa važećim vladinim zakonima i propisima da bi zaštitili vaše lične informacije. Takođe se trudimo da ograničimo pristup informacijama našim zaposlenima, agentima i predstavnicima koji to trebaju znati. Uprkos našim naporima, i kao što vjerovatno znate, treće strane mogu protivzakonito presresti ili pristupiti prenosima koji su nam poslani ili vas mogu pogrešno uputiti da im otkrijete lične informacije dok se predstavljaju kao predstavnici kompanije „Western Union“.

Molimo vas da nas odmah kontaktirate u skladu sa odjeljkom „OBRATITE NAM SE“, ako imate razloga da vjerujete da vaše lične informacije koje posjeduje „Western Union“ mogu biti izložene riziku.

Na našim veb-lokacijama, u mobilnim aplikacijama, koristimo internet tehnologije poput kolačića, oznaka i veb svjetlećih signala ili kada posjetite veb-lokaciju treće strane za koju „Western Union“ pruža internet usluge za različite svrhe, uključujući, ali ne ograničavajući se na one koje su identifikovane u odjeljku pod nazivom „KAKO ‘WESTERN UNION’ KORISTI LIČNE INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJA“..

Kompanija „Western Union“ je sprovela mogućnost da korisnik upravlja kolačićima na našim veb-lokacijama. Možemo da čitamo ili pišemo kolačiće na osnovu vašeg nivoa željenih postavki.

Do Not Track (DNT) je opcionalno podešavanje pregledača koje vam omogućava da izrazite svoje želje u vezi sa praćenjem od strane oglašiavača i drugih trećih strana. Ne odgovaramo na DNT signale.

Za više informacija o tome kako „Western Union“ koristi kolačiće, pratite ovu vezu: https://www.westernunion.com/dk/en/cookie-information.html

„Western Union“ koristi lične informacije koje prikuplja za sljedeće komercijalne svrhe:

 • Vršenje usluga: Da nam pomogne u pružanju Usluga vama i da vam pomognemo da dobijete personalizovano iskustvo i da vam pomogne u obavljanju transakcija i pri pristupu informacijama o nalogu;
 • Autentifikacija: Da vas prepozna i omogući vam da ostanete prijavljeni tokom posjete bez ponovnog unošenja lozinke;
 • Analitika: Za obavljanje analiza o razumijevanju naših korisnika, poboljšavajući njihovo iskustvo;
 • Analiza veb prometa: Da bi utvrdili da li ste došli u „Western Union“ preko oglasnog banera ili podružnice;
 • Oglašavanje: Da bi dostavili informacije specifične za vaše interese na veb-lokacijama i aplikacijama;
 • Analiza promocija: Da bi bolje razumjeli efikasnost naših promotivnih kampanja i jeste li djelovali na naše promotivne poruke;
 • Sprječavanje prevara: Da bismo promovisali sigurnost, smanjili finansijski rizik i suzbili prijevare širom naših Usluga.

 

Kompanija „Western Union“ može da koristi vaše lične informacije kao što je objašnjeno na drugom mjestu u ovoj Izjavi za svaku od sljedećih pravnih osnova:

 • Vaše lične informacije koristimo za pružanje naših usluga: To uključuje upotrebu ličnih informacija potrebnih za obavljanje novčanih transfera, platnih usluga, pripejd kartica ili programa lojalnosti. Te informacije možemo da koristimo za obavljanje ugovora sa vama ili za preduzimanje koraka za sklapanje ugovora za bilo koji od gore navedenog ili za bilo koji drugi proizvod ili uslugu „Western Union“-a.
 • Vaše lične informacije koristimo u zakonite poslovne svrhe: To uključuje korišćenje ličnih informacija za analizu i poboljšanje naših proizvoda, lokacija, usluga, operacija, pokretanje ove veb-lokacije i vaše korisničko iskustvo, te za mjerenje marketinškog povrata ulaganja i zadovoljstva robnom markom. To može uključivati korišćenje vaših informacija za sprovođenje istraživanja tržišta. Takođe možemo da koristimo vaše lične informacije za pružanje korisničkih usluga i za zaštitu sigurnosti i integriteta naše tehnologije, sistema i usluga.
 • Vaše lične informacije koristimo u zakonske svrhe i poštovanje zakona: Ovo uključuje upotrebu ličnih informacija potrebnih za usklađivanje sa zakonskim i regulatornim dužnostima vezanim za pranje novca i finansiranje antiterorizma; otkrivanje, sprječavanje i gonjenje prevara i krađa, kao i sprječavanje nezakonitog ili zabranjenog korišćenja naših usluga ili drugih nezakonitih ili protivpravnih aktivnosti. To takođe može uključivati uspostavljanje, ostvarivanje ili odbranu zakonskih prava i potraživanja „Western Union“-a i drugih i nadgledanje i prijavljivanje problema u vezi sa poštovanjem zakona. To može dalje uključivati korišćenje vaših ličnih informacija za provjeru i potvrdu vašeg identiteta i korišćenje trećih strana da nam pomognu u tome.
 • Možemo obraditi vaše lične informacije na osnovu vašeg pristanka kako je navedeno u ovoj izjavi: To uključuje pristanak za primanje marketinških komunikacija ili ako drugačije zahtijeva važeći zakon. Ako zatražimo vaš pristanak, obavijestićemo vas o svrhama u koje će se obrađivati vaše informacije.
 • Obavijestićemo vas kada su vaše informacije potrebne za pružanje usluga koje tražite ili su obavezne po zakonu. U određenim slučajevima, poput obavljanja usluga prijenosa novca, možda vam nećemo moći pružiti naše usluge ukoliko ne navedete određene lične podatke.

 

Kompanija „Western Union“ će vas, uz vaš pristanak, obavještavati o ponudama, promocijama i ažuriranjima u vezi s našim proizvodima i uslugama. To može uključivati ponude putem e-pošte, telefona, poštanske pošte, SMS-a, društvenih medija i drugih komunikacijskih ili digitalnih kanala.

Možete isključiti primanje marketinških komunikacija u bilo koje vrijeme. Ako više ne želite od nas primati informacije povezane sa marketingom, možete odustati slijedeći uputstva u relevantnoj elektronskoj komunikaciji ili nas kontaktirati kako je opisano u odjeljku „OBRATITE NAM SE“.

Imajte na umu da ako odustanete od primanja marketinških komunikacija od nas, ipak ćemo vam moći poslati važne komunikacijske usluge, administrativne ili komunikacije u vezi transakcija.

„Western Union“ ne usmjerava naše usluge ili proizvode na djecu mlađu od 18 godina. „Western Union“ svjesno ne prikuplja i ne održava informacije iz naše maloprodaje, veb-lokacija ili mobilnih aplikacija od osoba mlađih od 18 godina.

Veb-lokacija „Western Union“-a može biti povezana sa ili od veb-lokacija trećih strana. Kompanija „Western Union“ nije pregledala, ne kontroliše i nije odgovorna za sadržaj ili prakse privatnosti koje koriste veb-lokacije koje su povezane sa ili od naše veb-lokacije. Kompanija „Western Union“ ne preuzima odgovornost za nijednu od ovih veb-lokacija, njihov sadržaj ili propise o privatnosti. Western Union ne daje veb-lokacije trećih strana niti garantuje za bilo kakve informacije, softver ili druge proizvode ili materijale koji se tamo mogu naći ili bilo kakve rezultate koji se mogu dobiti korišćenjem istih.

Za bilo koju svrhu navedenu u ovoj Izjavi, „Western Union“ može otkriti odgovarajuće lične informacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na vaše ime, kontakt podatke, nacionalni identifikacijski broj, broj identifikacionog dokumenta, adresu, obrasce transakcija i podatke o bankovnom računu sljedećim vrstama organizacija ili strana:

 • Kompanije ili filijale grupacije „Western Union“, uključujući one navedene u odjeljku „WESTERN UNION - PRAVNA LICA“;
 • Potrebnih lokalnih subjekata za licenciranje doznaka relevantnih za transakciju, uključujući one navedene u odjeljku pod naslovom: „NEPOVEZANI LOKALNI SUBJEKTI KOJI PRUŽAJU USLUGE LICENCIRANJA“;
 • Našim agentima ili poslovnim partnerima koji olakšavaju transakciju novca ili određenu uslugu koju ste zatražili;
 • Pružaoca usluga, obrađivača plaćanja, bankarskih partnera i obrađivača podataka ugovorenih za pružanje poslovnih i korisničkih usluga;
 • Službe za korisnike na osnovu vašeg pristanka, ako je primjenjivo, uključujući marketing, oglašavanje i zadovoljstvo korisnika i istraživanje tržišta u naše ime;
 • Dobavljača usluga i obrađivača podataka ugovorenih kako bi nam pomogli da potvrdimo tačnost informacija koje ste pružili i da potvrdimo vaš identitet i upravljamo rizicima vezanim za bezbjednost, prevaru i identitet.
 • Treće strane koje ste ovlastili za pristup vašem nalogu i/ili podacima vašeg naloga radi obavljanja Usluga za vas, poput pružaoca usluga informacija o nalozima i pružaoca usluga pokretanja plaćanja.

Možemo prenositi lične informacije koje posjedujemo u vezi sa prodajom ili prenosom cijelog ili dijela našeg poslovanja. Mi takođe možemo otkriti vaše lične podatke na globalnom nivou, kako to zahtijevaju ili dopuštaju važeći zakoni i propisi regulatornim i finansijskim vlastima, tijelima za sprovođenje zakona, sudovima, vladama ili vladinim agencijama, kako bismo ispunili zakonske obaveze ili utvrdili ili branili prava i interese kompanije „Western Union“ ili drugih.

Vaše podatke prenosimo stranama u zemljama izvan zemlje u kojoj su prikupljene, uključujući, ali ne ograničavajući se na SAD, kako to dopušta ili zahtijeva važeći zakon, regulatorna tijela, agencije za sprovođenje zakona i vladine agencije. Pored toga, kada pošaljete ili primite novac u ili iz druge zemlje, od nas će se zatražiti i da podijelimo neke vaše lične podatke sa tom zemljom kako to zahtijeva ili dopušta zakon. Prenosimo određene lične podatke o vama u naše centre podataka koji se nalaze u SAD ili u nekoj regiji kako to zahtijeva lokalni zakon i obrađujemo ih kako bismo ispunili naše zakonske i poštovanje obaveza koje se odnose na naše Usluge. Takođe čuvamo određene lične informacije koje prikupljamo na osnovu vaših marketinških izbora u našem američkom centru za podatke. Korišćenjem usluga „Western Union“-a, potvrđujete da se može dogoditi takav prijenos informacija izvan vaše zemlje prebivališta.

Lične informacije koje se prenose izvan zemalja članica EEA u kojima Evropska komisija nije ustanovila da pruža odgovarajuću zaštitu biće zaštićene odgovarajućim ugovornim klauzulama ili drugim mehanizmima koje je odobrila EU, kako to zahtijeva zakon. Kopiju ovih mjera možete dobiti slijedeći ovu vezu: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/rules-international-transfers-personal-data_en

Vaše lične informacije će biti zadržane u skladu sa zakonom propisanim rokovima sadržanim u propisima koji se primjenjuju na finansijske transakcije, uključujući one koji se odnose na sprječavanje pranje novca i finansiranja terorizma i druge zakone koji se odnose na nas. U protivnom ćemo zadržati vaše podatke samo ako su potrebni za posebne svrhe za koje su prikupljeni ili za rješavanje bilo kojeg pitanja koje budete postavili. Obično ćemo čuvati vaše podatke ne duže od svrhe(a) za koju su dobijeni, osim ako nemamo zakonsku obavezu da ih čuvamo duže razdoblje ili je zadržavanje preporučljivo za pravni položaj kompanije „Western Union“ (na primjer, u vezi s važećim statutima ograničenja, parnica ili regulatornih istraga).

Imate pravo da znamo da li obrađujemo vaše lične informacije i tražite od nas besplatno kopiju vaših informacija. Imate pravo da zatražite strukturisanu i mašinski čitljivu kopiju određenih informacija koje ste nam dostavili. Možemo vam naplatiti razumnu naknadu za pružanje informacija ili ne postupiti po vašem zahtjevu, ako je zahtjev očigledno neosnovan ili pretjeran. Imate pravo da nas spriječite da vam ne pošaljemo marketinške komunikacije. Imate pravo od nas da tražite da ispravimo podatke o vama koji su nepotpuni, netačni ili zastarjeli. Imate pravo da tražite od nas da izbrišemo određene informacije o vama, da ograničimo određene upotrebe informacija koje se odnose na vas i takođe da prigovorimo na određene načine njihove upotrebe. U mjeri u kojoj obrađujemo lične informacije na osnovu vašeg pristanka, svoj pristanak možete povući kako to dopušta važeći zakon. Registrovani korisnici mogu takođe da idu na veb-lokaciju westernunion.com i urede postavke profila. Takođe imate pravo da podnesemo žalbu nadležnom regulatoru za zaštitu podataka ili nadzornom tijelu u vezi sa našom obradom ličnih podataka. Kad primimo zahtjev, možda ćemo tražiti dodatne informacije od vas kako bismo potvrdili vaš identitet. U nekim situacijama možemo da odbijemo da reagujemo ili da ograničimo vaša prava, kako je to dopušteno važećim zakonom. Da biste iskoristili ta prava, posjetite naš Portal za zahtjev za pristup subjektu podataka ili kontaktirajte „Western Union“ kroz odjeljak pod nazivom „OBRATITE NAM SE“. Trudićemo se da odgovorimo na vaš zahtjev u roku od 30 dana, ali možda ćemo u određenim okolnostima imati pravo da produžimo taj period. Udovoljićemo vašem zahtjevu u mjeri u kojoj se to zahtijeva važećim zakonom..

Ako imate pitanje ili pritužbu o tome kako postupamo sa vašim ličnim podacima, tražimo da svoje pitanje pošaljete u pisanom obliku. Istražićemo vaše pitanje i uopšteno ćemo vam odgovoriti u pisanom obliku u roku od 30 dana od prijema. Možete se obratiti i nama, uključujući našeg službenika za zaštitu podataka na wuprivacy@westernunion.com.

Da biste nas kontaktirali putem besplatnog ili lokalnog telefonskog broja, slijedite ovu vezu da biste kontaktirali korisničku podršku WU: https://wucare.westernunion.com/s/customer-care-home

Kompanija „Western Union“ zadržava pravo da izmijeni ovu Izjavu o privatnosti. Ažurirane izjave o privatnosti biće objavljene na ovoj veb-lokaciji kada dođe do izmjena. Prilikom posjete pregledajte ovu Izjavu o privatnosti kako biste dobili najaktuelniju izjavu.

Za potrošače u SAD-u, uključujući one u Vermontu, Kaliforniji, Sjevernoj Dakoti, Teksasu i Nevadi, pratite ovu vezu do Obavještenja o privatnosti kompanije „Western Union“.

Za stanovnike Kalifornije, pogledajte Dodatak uz ovu Izjavu o privatnosti koji se odnosi na rezidente Kalifornije.

Za potrošače u Meksiku pogledajte Dodatak uz ovu Izjavu o privatnosti koji se odnosi na rezidente Meksika.

 

Pravno lice

Podaci za kontakt / adresa

Western Union Financial Services (Australia) PTY. LTD.

Level 7

400 George Street

Sydney, NSW 2000 Australia

Western Union International Bank GmbH (Austria)*

Schubertring 11, A-1010 Vienna, Austria

Western Union Retail Services Belgium

Place Louise 6, 1060 Saint-Gilles, Belgium, Belgium

Western Union Financial Services (Canada), Inc.

925 Marine Dr

North Vancouver, V7P 1S2 Canada

Western Union Network (Canada) Company

Suite 900, 1959 Upper Water Street, Halifax, NS, Canada B3J 3N2

Western Union Payment Services GB Limited

200 Hammersmith Road, London, United Kingdom, W6 7DL

Western Union Payment Services Ireland Ltd (Ireland)**

Unit 9

Richview Business Park

Clonskeagh, Dublin, 14 Ireland

Western Union International Limited (Ireland)

Unit 9

Richview Business Park

Clonskeagh, Dublin, 14 Ireland

Western Union Network (Ireland) Limited

Unit 9

Richview Business Park

Clonskeagh, Dublin, 14 Ireland

Western Union Japan KK

Metro City Kamiyacho 7f, 1-5, Toranomon 5-Chome, Minato-Ku Tokyo, Japan

Western Union Payments (Malaysia) Sdn Bhd

16th Floor, Wisma Sime Darby, Jalan Raja Laut, 50350 Kuala Lumpur, Malaysia

Grupo Dinámico Empresarial S.A. de C.V.

Av. Paseo de la Reforma No. 505, piso 17, Col. Cuauhtémoc, Delegación Cuauhtémoc, C.P. 06500, Ciudad de México

Western Union MT East (Russia)

16A Bldg, Leningradskoe shosse

125171, Moscow, Russia

Western Union Financial Services, Inc. (USA)

7001 E Belleview Avenue, Denver, CO

Western Union International Services, LLC

100 Summit Ave Montvale, NJ 07645

*Kontrolor podataka za usluge opisane u ovoj izjavi u Austriji, Belgiji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kipru, Češkoj, Danskoj, Estoniji, Farskim ostrvima, Finskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Grenlandu, Mađarskoj, Islandu, Irskoj, Italiji, Letoniji, Lihtenštajnu, Litvaniji, Luksemburgu, Malti, Holandiji, Norveškoj, Poljskoj, Portugaliji, Rumuniji, Slovačkoj (Slovačka Republika), Sloveniji, Španiji, Švedskoj, Švajcarskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu

**Kontrolor podataka za maloprodajne usluge u Austriji, Belgiji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kipru, Češkoj, Danskoj, Estoniji, Farskim ostrvima, Finskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Grenlandu, Mađarskoj, Islandu, Irskoj, Italiji, Letoniji, Lihtenštajnu, Litvaniji, Luksemburgu, Malti, Holandiji, Norveškoj, Poljskoj, Portugaliji, Rumuniji, Slovačkoj (Slovačka Republika), Sloveniji, Španiji, Švedskoj, Švajcarskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu

 

 

Country

Entity

Contact Information / Address

Bahrein

NEC B.S.C partnership

http://www.nec-bh.com/

 

Kostarika

Airpak Fidelity Corp partnership

Airpak Fidelity Corp

Paseo Colon, Torre Mercedes Piso 7, San Jose

Costa Rica

Telefon:  (506) 4800-1703

Ekvador

Transferunion S.A. partnership

https://www.redactiva.com/redactiva/contactanos

E-pošta: comentarios@activaecuador.com

Gvatemala

Airpak Fidelity Corp partnership

Airpak Fidelity Corp:

16 Calle 0-53 Zona 10, Edif. Torre Internacional Nivel 15, Guatemala

Telefon:  502-2410-1051

Jamajka

GraceKennedy Remittance Services partnership

GraceKennedy Remittance Services Ltd.

2-6 Trafford Place

Kingston 5

Jamaica

Telefon:  (876) 926-2454

E-pošta: wuonline@gkco.com

Kuvajt

Aman Exchange Company W.L.L.

http://www.amankuwait.com/AmanWebsite/index.html

E-pošta:  info@amankuwait.com

Malezija

Western Union Payments (Malaysia) Sdn Bhd (WUPM)

Telefon:  800-81-3399

E-pošta:  malaysia.customer@westernunion.com

Katar

Alfardan Exchange LLC

Telefon:  800 3950

E-pošta:  wu.support@alfardanexchange.com.qa

Ukrajina

PrivatBank, JSC CB PrivatBank (Ukraine)

E-pošta:  hotline@privatbank.ua

Ujedinjeni Arapski Emirati

Al Fardan Exchange LLC

E-pošta:  wu.support@alfardanexchange.com