Schrijf geld eenvoudig over voor EUR 0 overschrijvingskosten** door online rechtstreeks naar een bankrekening* te verzenden.


U kunt nu via westernunion.nl rechtstreeks geld verzenden naar een bankrekening* in 46 landen voor EUR 0 overschrijvingskosten**.

De ontvangers kunnen overal van onze service genieten, waar ze ook zijn: Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, zelfs in Marokko of de Filipijnen. Het geld wordt rechtstreeks afgeleverd op hun bankrekening*. 

Bekijk waar u geld rechtstreeks naar een bankrekening* kunt verzenden.

 


 

Hoe werkt het?
 

Geld rechtstreeks naar de ontvanger verzenden is eenvoudiger dan ooit als u geld overschrijft naar een bankrekening*.

Western Union maakt de procedure snel en gemakkelijk.

 

Meld u aan of schrijf u gratis in.

Vul de bankgegevens van de ontvanger in. Ontdek wat hiervoor is vereist.

Kies uw betaalwijze. U kunt betalen met uw creditcard of betaalpas (Visa®, MasterCard®, Vpay®). U kunt ook gewoon uw bankrekening gebruiken om te betalen (iDEAL).

Bekijk de e-mail ter bevestiging, met daarin het volgnummer (MTCN).

Het geld wordt naar de bankrekening* van de ontvanger overgemaakt. Controleer in hoeverre het tijdstip afhankelijk is van de bestemming.


Waarom wachten? Schrijf u vandaag nog in bij Western Union om te profiteren van eenvoudige en handige overschrijvingsservices, waar en wanneer u maar wilt.

 

 


 

* Gelden kunnen vertraagd worden of services niet beschikbaar zijn vanwege bepaalde transactiecondities, zoals het verzonden bedrag, het bestemmingsland, beschikbaarheid van valuta, regelgeving, vereisten voor identificatie, openingsuren van het agentschap, verschillen in tijdzones of de selectie van vertraagde opties. Er kunnen aanvullende beperkingen gelden. Raadpleeg de voorwaarden voor details.

** Western Union verdient ook geld aan het wisselen van valuta. Maak bij uw keuze voor een overschrijvingsservice een zorgvuldige vergelijking van zowel overschrijvingskosten als wisselkoersen. De kosten en wisselkoersen kunnen verschillen per merk, kanaal en locatie op basis van meerdere factoren. Kosten en tarieven kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.