Skicka pengar online till ett bankkonto i Nigeria

Money By Ruta Kuleseviciute February 7, 2022

Skicka pengar till bankkonton i Nigeria

Planerar du att skicka pengar till familj och vänner i Nigeria? Prova vår penningöverföringstjänst genom att skicka pengar online direkt till mottagarens bankkonto!

Du kan skicka pengar online till Nigeria via Western Union®appen för penningöverföringar eller på WU.com

Skicka pengar bekvämt online till mottagarens bankkonto i Nigeria med Western Union.

 

Varför skicka pengar till ett bankkonto online?

Du kan snabbt och enkelt skicka pengar online till familj och vänners bankkonton med bara några tryck i Western Union®-appen eller med några klick på WU.com, oavsett var du befinner dig.

Överför pengar på språng eller hemma från soffan. Dina pengar kommer att skickas direkt till mottagarens bankkonto I Nigeria.

Gör din första penningöverföring online till ett bankkonto i Nigeria på WU.com eller skicka pengar med Western Union®-appen idag.

Hur skickar man pengar online till ett bankkonto i Nigeria?

Det är enkelt att överföra pengar online till ett bankkonto i Nigeria. Vill du veta hur? Följ nedanstående steg och gör din första penningöverföring online till ett bankkonto i Nigeria nu!

1. Besök Wu.com eller ladda ner vår app för penningöverföring.

Penningöverföringar online till ett bankkonto kan genomföras på WU.com och i vår praktiska Western Union®-app. Glöm inte att registrera dig profil och logga in.

2. Välj din mottagares land och ange summan du vill skicka.

Välj Nigeria som din mottagares land och ange summan du vill skicka. Glöm inte att kontrollera överföringsavgifterna1 innan du skickar pengar till ett bankkonto.

3. Välj utbetalningsmetod.

För att skicka pengar till ett bankkonto, välj ”Bankkonto” som mottagaralternativ.

4. Välj hur du vill betala för din penningöverföring.

Välj sättet på vilket du vill betala för din penningöverföring till mottagarens bankkonto.

5. Ange nödvändiga uppgifter om mottagaren.

Ange mottagarens fullständiga namn och bankkontonummer. Kontrollera att din mottagares fullständiga namn och bankkontonummer är korrekt angivna.

6. Välj syftet med din penningöverföring.

Välj syftet med din penningöverföring till ett bankkonto efter att du angivit uppgifter om din mottagare.

7. Bekräfta och betala.

Bekräfta och betala för att slutföra din penningöverföring online. Pengarna kommer att skickas till din mottagares bankkonto i Nigeria.

 

För att läsa mer om att skicka pengar online till bankkonton i världen, klicka här.

Glöm inte att kontrollera andra utbetalningsmetoder när du skickar pengar online till Nigeria.

På WU.com och via Western Union®appen för penningöverföringar kan du skicka pengar online direkt till din mottagares bankkonto för kontant upphämtning på bara några minuter2 hos mer än 4 500 ombud3 eller överföra pengar direkt till din mottagares mobila plånbok2.

Skicka pengar online till Nigeria på WU.com eller med Western Union®-appen för penningöverföringar på ett sätt som passar både dig och din mottagare.


1 Western Union tjänar också pengar på valutaväxling. När du väljer penningöverförare bör du jämföra både överföringsavgifter och växelkurser noggrant. Avgifter, växelkurser och skatter kan variera beroende på varumärke, kanal och plats och grundar sig på flera faktorer. Avgifter och kurser kan ändras utan föregående meddelande.

2 Penningöverföring kan försenas eller servicetjänster bli otillgängliga beroende på vissa överföringsvillkor såsom skickad summa, destinationsland, valutatillgänglighet, lagar och regler, identifikationskrav, ombudets öppettider, tidsskillnader eller urval av försenade alternativ. För mobila transaktioner kommer pengar att överföras till mottagarens mWallet-kontoleverantör för kreditering på det konto som är kopplat till mottagarens mobilnummer. Ytterligare avgifter från tredje part kan tillkomma, inklusive avgifter för SMS, övertrassering av konto och kontanta utbetalningar. Se överföringsformuläret för begränsningar.

3 Ombudsantal gäller fr.o.m. 30 september 2021.