• Estimate
  • Receiver
  • Payment
  • Review

Lexoni informacionin mbi shërbimin direkt në bankë

Kërkoni më poshtë vendin ku do të dërgoni para. Detajet bankare që ju nevojiten dhe koha kur do të kryhet depozitimi i parave në llogarinë bankare të marrësit janë të afishuara pranë çdo shteti. * Vini re: Emri i bankës është i detyrueshëm në shumicën e vendeve.

Bëni kujdes me informacionin që jepni në lidhje me llogarinë bankare. Paratë do të depozitohen në llogarinë bankare që i korrespondon numrit të llogarisë të dhënë prej jush.

Shteti Monedha Data e dërgimit* Të dhënat bankare
Shqipëri ALL 1-2 ditë pune IBAN
Andorë EUR 0-1 ditë pune BIC, IBAN
Argjentinë ARS Shënim: Transferta fillestare mund të zgjasë deri në 5 ditë
në pritje të miratimit të KYC (Njihni Klientin Tuaj), ndërsa transaksionet e mëvonshme
në të njëjtin numër llogarie bankare të marrësit kryen në të njëjtën ditë.
Numri i llogarisë, arsyet e dërgimit; NIPT (CUIL);
Kombësia e marrësit, adresa, qyteti, emaili dhe numri i telefonit
Australi AUD 1-2 ditë pune Banka/shteti/dega (BSB); numri i llogarisë
Austri EUR 0-1 ditë pune IBAN
Azerbajxhan AZN 0-1 ditë pune IBAN, qëllimi i transaksionit
Bahrein BHD 1-2 ditë pune BIC; IBAN
Bangladesh BDT 0-2 ditë pune Emri i degës; rrethi; numri i llogarisë
Belgjikë EUR 0-1 ditë pune IBAN
Bosnje dhe Hercegovinë BAM 0-1 ditë pune IBAN, adresa e marrësit (adresa, qyteti, kodi postar)
Brazil BRL E njëjta ditë Numri i degës; numri dhe lloji i llogarisë;
CPF i marrësit (NIPT) dhe datëlindja;
Telefoni, numri i telefonit celular ose emaili
Bullgari EUR 0-1 ditë pune IBAN
Kanada CAD 1-2 ditë pune Numri i institucionit financiar,
Kodi i transfertës, numri i llogarisë,
Lloji i llogarisë, numri i telefonit celular dhe emaili
Kili CLP 1-2 ditë pune Numri i llogarisë, lloji i llogarisë, RUT (NIPT-i Kilian)
Kinë CNY Shënim: Transferta fillestare mund të zgjasë deri në 5 ditë, në pritje të regjistrimit të marrësit, ndërsa transaksionet e mëvonshme në të njëjtin numër llogarie bankare të marrësit kryen brenda disa minutash. Numri i kartës bankare; numri i celularit të marrësit; qëllimi i transaksionit
Kolumbi COP 0-1 ditë pune Numri i identifikimit të marrësit, adresa ku përfshihet departamenti dhe qyteti, numri i telefonit celular, lloji i llogarisë, numri i llogarisë
Kroaci HRK 0-1 ditë pune IBAN
Qipro EUR 0-1 ditë pune IBAN
Republika Çeke CZK 0-1 ditë pune IBAN
Danimarkë DKK 0-1 ditë pune BIC; IBAN
Egjipt EGP 1-2 ditë pune Numri i llogarisë; qëllimi i remitancës
Estoni EUR 0-1 ditë pune IBAN
Finlandë EUR 0-1 ditë pune IBAN
Francë EUR 0-1 ditë pune IBAN
Guinea Franceze EUR 0-1 ditë pune IBAN
Gjermani EUR 0-1 ditë pune IBAN
Ganë GHS 0-2 ditë pune Numri i llogarisë, kodi i degës, adresa (rruga, numri, qyteti, shteti)
Gjibraltar GBP 0-1 ditë pune IBAN
Greqi EUR 0-1 ditë pune IBAN
Guadalupe EUR 0-1 ditë pune IBAN
Hong Kong HKD 0-1 ditë pune Numri i llogarisë; kodi i bankës; kodi i degës
Hungari HUF 0-1 ditë pune BIC; IBAN
Islandë EUR 0-1 ditë pune IBAN
Indi INR Nga disa minuta deri në 1 ditë pune Numri i llogarisë, IFSC, qëllimi i transaksionit, adresa dhe numri i celularit të marrësit
Indonezi IDR 0-1 ditë pune Numri i llogarisë
Irlandë EUR 0-1 ditë pune IBAN
Izrael ILS 1-2 ditë pune IBAN, qëllimi i transaksionit
Itali EUR 0-1 ditë pune IBAN
Xhamajkë JMD 0-1 ditë pune Shënim: marrësit për herë të parë duhet të regjistrohen. Numri i llogarisë, emri i degës, numri i telefonit celular
Japoni JPY 1-2 ditë pune BIC; numri i llogarisë
Kenia KES Nga disa minuta deri në një ditë pune Numri i llogarisë
Letoni EUR 0-1 ditë pune BIC; IBAN
Lihtenshtajn CHF 0-1 ditë pune BIC; IBAN
Lituani EUR 0-1 ditë pune IBAN
Luksemburg EUR 0-1 ditë pune IBAN
Malajzi MYR 0-1 ditë pune BIC; numri i llogarisë
Malta EUR 0-1 ditë pune IBAN
Martinikë EUR 0-1 ditë pune IBAN
Majot EUR 0-1 ditë pune IBAN
Monako EUR 0-1 ditë pune IBAN
Marok EUR 0-1 ditë pune Numri i llogarisë
Nepal NPR Nga disa minuta deri në një ditë pune Numri i llogarisë, destinacioni i parave, marrëdhënia me dërguesin
Holandë EUR 0-1 ditë pune IBAN
Zelandë e Re NZD 0-1 ditë pune Numri i llogarisë
Nigeri NGN Brenda minutave Numri i llogarisë
Norvegji NOK 0-1 ditë pune Numri i llogarisë
Pakistan PKR Brenda minutave - Shënim: me përjashtim të transaksioneve që kërkojnë modifikime të llogarisë. IBAN/numri i llogarisë, emri i degës; numri i telefonit celular të marrësit
Filipine PHP Nga disa minuta deri në 1 ditë pune Numri i llogarisë, qëllimi i transaksionit
Poloni PLN 0-1 ditë pune IBAN; qëllimi i transaksionit
Portugali EUR 0-1 ditë pune IBAN
Reunion EUR 0-1 ditë pune IBAN
Rumani RON 0-1 ditë pune IBAN
Rusi RUB/USD 1-2 ditë pune (USD)
0-1 ditë pune (RUB)
Qyteti ku gjendet dega; BIC rus; numri i llogarisë; qëllimi i transaksionit
Ruandë RWF Nga disa minuta deri në 1 ditë pune Numri i llogarisë, qëllimi i transaksionit
Saint Barthelemy EUR 0-1 ditë pune IBAN
Serbi RSD 0-1 ditë pune IBAN
Singapor SGD 1-2 ditë pune Numri i llogarisë
Sllovaki EUR 0-1 ditë pune IBAN
Slloveni EUR 0-1 ditë pune IBAN
Spanjë EUR 0-1 ditë pune IBAN
Sri-Lankë LKR Nga disa minuta deri në 1 ditë pune Numri i llogarisë; emri i degës; qëllimi i transaksionit
Shën Martin EUR 0-1 ditë pune IBAN
Suedi SEK 0-1 ditë pune Kodi bankar; BIC/kodi i degës; numri i llogarisë
Zvicër CHF 0-1 ditë pune BIC; IBAN
Tanzani TZS Nga disa minuta deri në 1 ditë pune Numri i llogarisë, qëllimi i transaksionit
Tajlandë THB 0-2 ditë pune Numri i llogarisë
Turqi TRY 0-1 ditë pune IBAN
Ugandë UGX Nga disa minuta deri në 1 ditë pune Numri i llogarisë; qëllimi i transaksionit
Emiratet e Bashkuara Arabe AED 0-1 ditë pune BIC; IBAN
Mbretëria e Bashkuar GBP 0-1 ditë pune Kodi Sort dhe numri i llogarisë
Shtetet e Bashkuara të Amerikës USD Brenda ditës pasardhëse të punës Numri Routing; numri i llogarisë; adresa e marrësit, qyteti, shteti, kodi postar; numri i telefonit të marrësit
Vietnam VND 0-1 ditë pune Numri i llogarisë

* Fondet mund të vonohen apo shërbimet mund të mos jenë të disponueshme për kushte të veçanta të transaksionit, duke përfshirë shumën e dërguar, shtetin e destinacionit,disponueshmërinë e monedhës, çështjet rregullatore dhe të këmbimit të monedhës, veprimet e kërkuara të marrësit, kërkesat e identifikimit, orari i punës së agjencisë, ndryshimet në orën lokale, ose pëzgjedhja e opsioneve me dorëzim të vonuar. Kufizime të tjera mund të aplikohen. Për informacione të tjera, shikoni Rregullat dhe Kushtet.

1 Transferta fillestare mund të zgjasë deri në pesë ditë, në pritje të aprovimit për KYC (Njihni Klientin Tuaj), ndërsa transaksionet e mëvonshme në të njëjtin numër llogarie bankare të marrësit kryhen në të njëjtën ditë.

2 Transferta fillestare mund të zgjasë deri në pesë ditë, në pritje të regjistrimit të marrësit, ndërsa transaksionet e mëvonshme në të njëjtin numër llogarie bankare të marrësit kryhen brenda disa minutash.